Zaujímavosti

Toto sú najnechutnejšie veci, ktoré ľudia videli v reštauráciách

najnechutnejšie veci

videní: 601

Aké sú tie najnechutnejšie veci, s ktorými ste sa počas života stretli? Títo ľudia takéto veci videli v reštauráciách. Už iba pri čítaní týchto riadkov stratíte chuť do jedla.

Nemôžeme dostatočne zdôrazniť, aká dôležitá je čistota v potravinárskom priemysle. Bez základov dôslednej hygieny by niekto mohol vážne ochorieť, vaša firma by mohla byť zatvorená a všetci vaši zamestnanci by boli bez práce. Zdá sa však, že nie každý dostal túto správu – a zdravý rozum nie je taký bežný, ako sa zdá. Preto ľudia v reštauráciách našli tie najnechutnejšie veci, aké si len viete predstaviť.

Používateľ Reddit u/stevesmd požiadal používateľov internetu, aby sa podelili o tie najnechutnejšie veci, aké kedy videli v reštauráciách, a odpovede, ktoré dostal, boli úplne odporné. Dúfame, že momentálne nič nejete, pretože by ste mohli stratiť chuť do jedla.

Toto sú tie najnechutnejšie veci, ktoré ľudia videli v reštauráciách

Žena, ktorá prebaľuje svoje dieťa na jednom zo stolov. Než na mňa hodíte nenávisť, v oboch kúpeľniach boli prebaľovacie pulty.

Keď som pracoval v reštaurácii, odtiahol som stroj na kašu, pretože som zacítil niečo, čo vychádzalo zozadu. Vôňa bola čierna pleseň. Na mieste som skončil a reštauráciu som nahlásil zdravotnému úradu.

Kamarát si objednal burger. Dal si dve sústa a potom ochutnal niečo zvláštne. Bola to náplasť Použitá náplasť.

Mŕtvy šváb v soľničke. Obsluhoval som v reštaurácii a moja stará mama to našla, keď s dedkom prišli na obed. Neobjednali si.

Nakondenzovaná voda na strope zhnedne a kvapká späť na jedlo.

Myslím, že Starbucks sa počíta ako reštaurácia, takže pred pár rokmi som sa zastavil na kávu. Okamžite vidím, ako sa niekoľko zamestnancov hrá so psom. Bez umytia rúk sa vrátili k práci.

Pomáhal som kamarátovi obložiť kuchyňu v reštaurácii na Granville Island vo Vancouveri. Celkom pekné miesto. Keď sme boli na vrchole steny a pozreli sme sa do stropného priestoru, bolo tam asi pol palca potkaních výkalov. Bolo to asi pred desiatimi rokmi.

Kedysi som pracoval v talianskej reštaurácii, kde v zadnej časti kuchyne bol použitý tampón. Samozrejme, nikto sa toho nechcel dotknúť, takže to tam ležalo celý čas, čo som tam pracoval. Nikdy nečistili zadnú časť kuchyne

Krájanie surového a vareného kurčaťa na tej istej doske súčasne. Kuchyňa bola otvorená a z jedálne bolo vidieť, čo sa deje. Všetko je zabalené, nemajú nič čerstvé. Odvtedy som tam nejedol.

Raz mi skupina švábov spadla zo stropu priamo do taniera s jedlom. Viackrát som sa tam neukázal.

Skupine ľudí poslúžil biely obrus na utieranie úst svojich detí. Bolo to príšerné.

Kamarát raz videl mumifikovanú myš visiacu zo zníženého stropu v kuchyni. Okamžite zavrel kuchyňu a zastavil prevádzku, kým sa čistota nezlepší. Nepovedal mi, v ktorej reštaurácii.

V našej obľúbenej reštaurácii v Thajsku ležala čašníčka na chrbte, zatiaľ čo kuchár jej vyčesával vši z dlhých čiernych vlasov! Nikdy na to nezabudnem.

Našli sme červy pri toalete v interiéri. Viac sme túto reštauráciu nenavštívili.

Dva kusy vyprážaného kurčaťa držané pohromade jediným kúskom vlasov. Nazvali sme to džungľové kura. Stalo sa to pred 25 rokmi.

Zdroj: boredpanda | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov