Zaujímavosti

Ženy sú pri vyberaní partnera ovplyvňované ich otcami


videní: 989

 

Otcovská láska môže človeku zabrániť robiť zlé rozhodnutia

Dievča môže vnímať otcovu lásku už od útleho veku, takže keď vyrastie, bude chcieť hľadať stabilný vzťah, ktorý inšpiruje mier. Otcovská blízkosť môže nevedome pomôcť dospievajúcim urobiť menej chýb pri výbere partnera. Dievčatá majú tendenciu byť sebavedomejšie voči chlapcom a nedovolia nikomu, aby využil ich nízky vek. Nesnažia sa mať viacerých partnerov – v skutočnosti sa snažia o opak.

 

Neprítomní otcovia znamenajú labilnejšie ženy

Na druhej strane neprítomnosť otca má negatívny vplyv na charakter dievčaťa. Tí, ktorí majú slabý a nestabilný vzťah so svojimi otcami, si s väčšou pravdepodobnosťou vyberú partnera, ktorý ich privedie k ďalším konfrontáciám. Nedostatok bezpečia a sebadôvery ich môže viesť k tomu, že sa budú cítiť viac napadnuté ich presvedčeniami. Preto sa nakoniec zapletú do vzťahov, kde sa vnímajú ako menejcenné.

Byť nespokojný sa stáva bežným javom

Nielsen opisuje, ako otcovia ovplyvňujú vzťahy svojich dcér, pomocou zaujímavej a užitočnej metafory na jasnejšie pochopenie myšlienky. Mať zdravú otcovskú väzbu je ako ísť s plným žalúdkom na trh. Vyberáte si nákupy s väčšou trpezlivosťou a vyberáte si zdravšie možnosti.

Na druhej strane, slabé otcovské spojenie je ako ísť na trh s prázdnym žalúdkom. Kúpite si prvú vec, ktorá vás zláka, bez ohľadu na to, či je to pre vaše telo dobré alebo nie.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov