TOP 10

Toto sú najnebezpečnejšie atrakcie na svete

atrakcie

videní: 1.2K

Katapult, Petrohrad

Ide o iný typ katapult, ako ten z Anglicka. Na prvý pohľad vyzerá trocha bezpečnejšie. Medzi dvoma stožiarmi sú pripevnené sedadlá na lanách, ktoré sú následne vystrelené do výšky až 40 metrov.

Horská dráha, New Jersey

Je to najvyššia horská dráha na svete, ktorá dosahuje výšku až 139 metrov. Z tejto výšky sa pri veľkej rýchlosti valí naspäť dolu. Pre túto atrakciu sú aj zvláštne odporúčania: základ je prázdny žalúdok a taktiež by sa tejto dráhe mali vyhnúť ľudia, ktorí majú slabšie srdce.

X-Scream, Las Vegas

Kedysi to bola len vyhliadková veža a hotel, neskôr tu pribudli atrakcie, z ktorých je najšialenejšia práve X-Scream. Je to “vlak”, ktorý sa pohybuje smerom nahor, nadol, dopredu a dozadu. Najlepšie je, že sa zastaví naozaj až na konci dráhy. Hrôzostrašný efekt vytvára aj to, že popri trati nemá žiadne zábrany.

Drop Tower: Scream Zone

Takzvaný “Voľný pád” nájdete v mnohých zábavných parkoch sveta, desať najvyšších sa však nachádza práve vo Virgínii v zábavnom parku Kings Dominion. Návštevníci sú vyvezení do výšky 92 metrov. Následne sa konštrukcia uvoľní a nasleduje voľný pád. 

Zdroj: dromedar.zoznam.sk | youtube.com | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov