Foto

Najobľúbenejšie luxusné značky na svete

luxusné značky

videní: 4.0K

Rolex – nadčasová ikona v digitálnej ére

Rolex, stelesnenie luxusných hodiniek, je šiestou najobľúbenejšou luxusnou značkou na internete. Značka ovláda umenie kombinácie tradície s digitálnymi inováciami a zostáva vyhľadávanou značkou medzi nadšencami hodiniek na celom svete.

Prada – nové definície digitálnej módy

Spoločnosť Prada obsadila siedmu priečku vďaka svojmu avantgardnému dizajnu a digitálnej kreativite. Taliansky módny dom zostáva priekopníkom v sektore luxusnej módy a neustále zaujme svoje publikum prostredníctvom špičkových kampaní.

Tiffany – elegancia v šperkoch online

Spoločnosť Tiffany, známa svojimi nádhernými šperkami a ikonickou modrou škatuľkou, sa v našom zozname umiestnila na ôsmom mieste. Ich digitálna prezentácia žiari podmanivými vizuálmi a rozprávaním príbehov, vďaka čomu si udržiavajú status značky, ktorá je vyhľadávaná v oblasti luxusných šperkov.

Versace – odvážny a očarujúci v digitálnom svete

Versace, známa svojimi odvážnymi a očarujúcimi návrhmi, sa umiestnila na deviatom mieste. Digitálna stratégia tejto značky je rovnako živá ako jej módne kreácie a rezonuje s mladým a módnym publikom.

Burberry – prepojenie dedičstva a modernosti online

Prvú desiatku uzatvára Burberry so svojou kombináciou dedičstva a modernosti. Britský módny dom úspešne využíva digitálne kanály, čím oslovuje rôznorodých a technicky zdatných zákazníkov.

Zdroj: wonderslist / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov