Luxusný život

Brat sa podelil o spôsob, ako si uctiť pamiatku Paula Walkera

Paula Walkera

videní: 677

Od straty Paula Walkera uplynulo desať rokov. Paul by v roku 2023 oslávil svoje 50. narodeniny. Na každé narodeniny, ktoré by Paul oslávil, však jeho rodina pripravuje špeciálnu slávnosť. Jeho brat sa podelil o to, ako si ho každoročne uctievajú.

Dňa 30. novembra 2013 sme stratili Paula Walkera. Bola to zdrvujúca strata pre fanúšikov, ale ešte väčšia pre rodinu. Zanechal po sebe dcéru Meadow Walkerovú a štyroch súrodencov: Aimee, Ashlie, Caleba a Codyho.

Život Paula Walkera bol pestrý

V dokumente o živote Paula Walkera sa jeho brat Cody podelil o niektoré Paulove dni mimo obrazovky. Cody spomenul, že Paul nechcel žiť hollywoodsky život. V skutočnosti bolo jeho snom stať sa strážcom parku a žiť mimo objektívov hollywoodu.

Keď sa Paul Walker stal hviezdou série Rýchlo a zbesilo, začal sa venovať pretekárskym autám aj v skutočnom živote. “Z filmovej postavy sa stal naozaj pretekárskym jazdcom,” povedal jeden z jeho priateľov. Bohužiaľ, pretekanie v aute bolo aj dôvodom, prečo Paul zomrel.

Nikdy si nemohol skutočne vychutnať dospievanie svojej dcéry

“Nikdy si nemohol skutočne vychutnať len to, ako jeho dcéra vyrastá a užíva si všetko, na čom tvrdo pracoval,” povedal so slzami v očiach jeho brat. Cody Walker tiež spomenul, že na počesť jeho života a zachovania spomienky na neho si spolu s rodinou na všetky Paulove narodeniny fotí východ alebo západ slnka.

Paulova dcéra Meadow tiež robí všetko pre to, aby si udržala pamiatku na svojho otca. Nedávno prezradila, že sa špeciálne objaví v novom filme Rýchlo a zbesilo, a my sa už nevieme dočkať, kedy si ho pozrieme.

Každý z nás určite spomína na Paula Walkera s úsmevom na tvári. V pamäti nám ostal najmä vďaka sérii Rýchlo a zbesilo. Ďalej si zahral vo filmoch ako 8 statočných, Running Scared a Prúd času. Paul zomrel ako 40-ročný.

Zdroj: brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov