Foto

Takto vyzerajú posledné Miss Universe v súkromí

miss universe

videní: 3.9K

Všetky spĺňajú rovnaké kritériá výnimočnej krásy, ale za žiarivou korunkou si každá Miss Universe razí inú, no rovnako inšpiratívnu životnú cestu.

A keď sa so svojimi miliónmi sledovateľov podelia o záblesky zo svojho každodenného života, objavíme výrazné osobnosti týchto žien. To nám opäť dokazuje, že keď sa v jednej osobe stretne krása a veľká osobnosť, nie sú žiadne limity pre množstvo vecí, ktoré môžu dosiahnuť. Fascinujú nás skutočné životy, ktoré slávni ľudia vedú za oponou lesku a pozlátka. Podelíme sa s vami o niekoľko každodenných fotografií 13 najnovších držiteliek titulu Miss Universe.

Súťaž krásy Miss Universe je jednou z najprestížnejších súťaží krásy na svete. Táto súťaž sa koná každoročne a privádza dokopy mladé ženy z rôznych krajín, ktoré sú zvolené ako zástupkyne svojich krajín. Cieľom súťaže je oslavovať krásu, inteligenciu a kultúru žien z celého sveta.

Súťaž zahŕňa niekoľko kôl, vrátane:

  1. Národné predkolo: Každá účastníčka musí najprv vyhrať národnú súťaž krásy vo svojej krajine, aby sa stala zástupkyňou svojej krajiny na Miss Universe.
  2. Preliminárne kolo: Účastníčky sú hodnotené v rôznych disciplínach, vrátane plávania v plavkách a prezentácie večerných šiat.
  3. Finálové kolo: Semifinalistky sú vybrané na základe ich výkonu v predchádzajúcich kolách. Toto kolo zahŕňa opäť prezentácie v plavkách a večerných šiat, ale aj otázky, na ktoré musia odpovedať na pódiu. Najvyššie hodnotená súťažiaca je potom korunovaná ako Miss Universe.

Miss Universe nie je len o kráse, ale aj o inteligencii, kultúrnej povedomosti a schopnosti komunikovať. Víťazka má potom počas svojho roka vlády za úlohu zastupovať svoju krajinu na rôznych verejných akciách a podporovať dobročinné a humanitárne iniciatívy.

Miss Universe 2021 – Harnaaz Sandhu, India

2020 – Andrea Meza, Mexiko

2019 — Zozibini Tunzi, Južná Afrika

2018 — Catriona Gray, Filipíny

2017 — Demi-Leigh Tebow, Južná Afrika

2016 – Iris Mittenaere, Francúzsko

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov