Kvízy

Dokážete vyriešiť tieto obrázkové hádanky?

hádanky

videní: 5.9K

Pokúste sa vyriešiť tieto náročné hádanky tak, že nájdete obrázok, ktorý nepatrí k ostatným. Ako rýchlo dokážu vaše oči rozpoznať rozdiel?

Ak sa budete na vizuálnu hádanku pozerať dostatočne dlho, môže sa vám zdať, že nikdy nenájdete riešenie. Človek by si myslel, že to bude dôvod vzdať sa, ale táto výzva je vzrušujúca. A objavenie riešenia? To je to najvzrušujúcejšie. Vyskúšajte si túto sériu hádaniek, v ktorých všetky obrázky vyzerajú podobne – ale nie sú. Ktorý z nich k sebe nepatrí? To musíte zistiť vy.

Prepracujte sa cez tieto hádanky a zistite, ako rýchlo ich dokážete vyriešiť. Odpovede sú priamo pod obrázkami, takže ak sa zaseknete, jednoducho pokračujte v čítaní. Prajeme vám príjemnú zábavu!

Pokúste sa vyriešiť tieto hádanky a precvičte si tak svoje mozgové závity

9. Ktorá snehová vločka sem nepatrí?

V skutočnosti má každá snehová vločka jedinečný vzor, ale v tejto hádanke sa líši len jedna. Dokážete ju rozpoznať? Uistite sa, že ste si pozorne prezreli každú jednotlivú snehovú vločku – jedna z nich sa nepodobá na ostatné. Ktorá z nich tam nepatrí?

Šiesta snehová vločka nie je ako ostatné. Hviezda v strede má šesť cípov, zatiaľ čo hviezdy všetkých ostatných snehových vločiek majú päť cípov.

8. Ktorý anglický muffin sem nepatrí?

Tieto chutné pochúťky sú doplnené olivami, šunkou, syrom a salámou. Aj keď sa od seba navzájom líšia, jedna vyniká o niečo viac ako ostatné. Chvíľu študujte rôzne ilustrácie a skúste, či na to prídete.

Odpoveď súvisí s počtom “príloh”. Ak sa pozriete pozorne, všimnete si, že anglický muffin číslo šesť má tri rôzne prílohy: olivu, plátok šunky a plátok syra. Všetky ostatné muffiny majú len dve rôzne prílohy.

7. Ktorý vianočný stromček sem nepatrí?

Na tomto obrázku je šesť rôznych vianočných stromčekov. Jeden z nich sa nepodobá na ostatné. Dokážete zistiť, ktorý z nich sem nepatrí? Určite si pozorne prezrite ozdoby a rôzne vzory snehu na stromčekoch.

Vianočný stromček, ktorý nie je ako ostatné, je číslo dva. Ak sa pozriete pozorne, všimnete si, že pri každom druhom stromčeku sa farebné svetlá na ľavej strane zhodujú so svetlami na pravej strane. Ale dve svetielka na spodných vetvách vianočného stromčeka číslo dva majú iné farby.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov