TOP 10

10 svetoznámych osobností, ktoré mali tie najpodivnejšie zlozvyky

zlozvyky

videní: 2.1K

Áno, aj svetoznámi géniovia, celebrity a iné osobnosti majú zlozvyky. Prípadne ich teda mali v minulosti.

Hviezdy vyzerajú nádherne z diaľky. No akonáhle sa dostaneš bližšie, môžeš sa popáliť. To isté by sme mohli povedať aj o niektorých z najznámejších kreatívnych géniov, ktorí kedy žili na našej planéte. Niektoré zlozvyky, ktorým tieto osobnosti holdovali, môžeme prinajmenšom označiť za zvláštne. Presvedč sa sám!

1. Stanley Kubrick a jeho nežnejšia stránka

zlozvyky_osobnosti_1

Notoricky známy striktný perfekcionista Stanley Kubrick stojí za takými filmami ako “2001: Vesmírna odysea”, “Mechanický pomaranč” alebo “Osvietenie”. Napriek tomu, že legendárny režisér bol vo svojom osobnom živote izolovaný a oddelený, mal aj svoju nežnú stránku. Z celého srdca miloval zvieratá. V istom momente jeho života žil v dome spolu so 16-timi mačkami. Okrem toho mal sedem zlatých retrieverov a štyroch oslov.

2. Wolfgang Amadeus Mozart a jeho infantilný zmysel pre humor

zlozvyky_osobnosti_20

Mozart, ikona klasickej hudby, ktorá po stáročia kraľovala hudobným dejiným. Napriek tomu je tu malý detail o tomto veľkom mužovi, ktorý je často prehliadaný. Mozartovi sa totiž veľmi páčili vtipy, ktoré zahŕňali prdenie… Dokonca zložil skladbu s názvom “Leck mich im Arsch”, čo môžeme voľne preložiť ako “vylíž mi riť”.

3. Leonardo da Vinci a jeho spánok

zlozvyky_osobnosti_19

Da Vinci bol maliar, spisovateľ, sochár, vynálezca, architekt, priekopník v anatómii človeka, vášnivý milovník zvierat a možno aj jeden z najznámejších vegetariánov (alebo možno vegánov), ktorí kedy žili. Zdá sa, že tento človek nemal žiaden zlozvyk… No opak je pravdou. Jeho slabosťou (alebo silnou stránkou?) bol spánok. Da Vinci ho totiž neznášal. Niektoré zdroje tvrdia, že spal len 15 minút každé 4 hodiny.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov