Foto

Tieto srdcervúce a láskavé fotografie vás zaručene rozplačú!

láskavé

videní: 8.0K

Všetci vieme, že život je ťažký, a preto sme väčšinou pripravení na každú nepríjemnú situáciu. Ale keď jedného dňa uvidíme láskavé fotografie pokladníčky, ktorá sa rozhodla nalakovať nechty dievčaťu s detskou mozgovou obrnou, alebo hudobníka, ktorý pomáha ľuďom bez domova, pochopíme, že na tomto svete je stále aj niečo dobré.

Zozbierali sme pôsobivé obrázky, ktoré dokazujú, že láskavosť je skutočná superschopnosť.

Nechtový salón odmietol tejto dievčine poskytnúť služby, pretože “sa príliš hýbe”. Pokladníčka sa teda rozhodla kúpiť lak na nechty a nalakovať tomuto dievčaťu nechty počas prestávky.

3D tlačený ultrazvuk pre nevidiacu nastávajúcu matku

Toto je fotografia môjho starého otca spred niekoľkých týždňov v deň jeho 95. narodenín. Povedal: “Teraz sa aspoň môžem prestať obávať, že zomriem mladý.”

Pole tohto pestovateľa ryže zničila voda zo zatopenej jaskyne, v ktorej uviazli deti. Ona len povedala: “Na tom nezáleží. Chcem len, aby sa deti dostali von živé.”

Polícia sa snaží zachrániť topiacu sa ženu uviaznutú v aute.

“Môj starý otec sa musel presťahovať do domova dôchodcov, pretože sa mu zhoršila Alzheimerova choroba. Vždy, keď ho s dcérou navštívime, rozžiari sa a správa sa, akoby už nebol starý.”

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov