TOP 10

10 ľudí, ktorí predstierali svoju vlastnú smrť

smrť

videní: 1.2K

Život je vzácny. Nikto z nás nechce zomrieť. Ale vieme ako to tu chodí, jeden deň sme tu a druhý zas nie. Nižšie sú uvedené príbehy 10 ľudí, ktorí nafingovali vlastnú smrť, aby sa dostali zo svojich problémov. Viedla ich k tomu vidina lepšieho a bezproblémového života. Nasledujúce príbehy nie  sú nijako zoradené, jednoducho sú všetky zaujímavé a stoja za spomenutie.

Títo ľudia predstierali vlastnú smrť

John Stonehouse

John Stonehouse bol politik. Chcel sa dostať zo svojich finančných ťažkostí a žiť nový život so svojou milenkou. Dňa 20. novembra 1974 si išiel John zaplávať na Miami Beach, skadiaľ sa už nevrátil. Jednoducho zmizol. Vyzeralo to tak, že sa utopil alebo ho napadol žralok. Aj napriek tomu, že policajti jeho telo nenašli, pokladali ho za mŕtveho. Po svojej „smrti“ bol presvedčený, že sa mu to podarilo, ale nevedel, že polícia po ňom stále pátra. Chytili ho v auguste 1976, bol usvedčený a odsúdený na sedem rokov väzenia.

John Darwin

John bol učiteľom a dozorcom v meste Hartlepool v Anglicku. Jeho dlh sa vyšplhal do výšky až niekoľko desiatok tisíc libier. So svojou manželkou sa rozhodol tento problém vyriešiť po svojom. 21. marca 2002 šiel John do mora na svojom kanoe, kde následne zmizol a už sa neobjavil. Jeho žena dostala peniaze z poistky, z ktorej vyplatila svoje dlhy a tajne tak spolu začali nový život. Dňa 1. decembra 2007 sa John vrátil na políciu, kde tvrdil, že stratil pamäť. Polícia to začala ihneď preverovať. Následne zistili, že John klame a celý čas žil so svojou ženou.

Chandra Mohan Sharma

Chandra Mohan bol aktivista v Indii, ktorý bojoval proti pozemkovej mafii. Bol nešťastný zo svojho manželského života a navyše mal pomer s dievčaťom zo susedstva. Mohan mal životné poistenie vo výške 300 000 Rs (Indická rupia) a spoločnosť, v ktorej pracoval, bola povinná v prípade Mohanovej smrti vyplatiť jeho rodine 3 600 000 Rs. S pomocou svojej priateľky a brata Mohan nafingoval vlastnú vraždu. Zabil bezdomovca, ktorého telo dal do horiaceho auta. Všetci si tak mysleli, že Mohana zabila mafia. Utiekol do Bangalore, kde žil so svojou priateľkou. Mesiac po incidente ho polícia spoznala vďaka kamerovému záznamu a falošnému telefonátu.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov