Foto

Ako otcovstvo zmení muža v priebehu pár minút?

otcovstvo

videní: 459

Okamih, v ktorom sa staneš rodičom, je jeden z najdôležitejších životných momentov. Londýnsky fotograf zachytil tieto emocionálne momenty. Ako otcovstvo zmenilo mužov v priebehu pár sekúnd? 

Tom Oldham strávil 72 hodín zachytávaním rôznych emócií, ktoré lomcovali mužmi tesne pred a po tom, ako sa stali rodičmi. “Tieto portréty zachytávajú naozaj silný okamih v živote mužov a snažia sa ukázať, o aký dôležitý moment v živote ľudí ide,” povedal fotograf o svojom projekte.

Projekt “Stať sa otcom” bol spustený spoločnosťou PlayStation pri príležitosti spustenia hry “God of War”, ktorej hlavnou dejovou líniou je práve vzťah medzi otcom a synom.

Otcovstvo zmení každého chlapa

1. Tom Chappell, 35 rokov, Hindley Green, Veľká Británia

otcovstvo_6

“Myslím, že moje priority sa výrazne zmenia teraz, keď som otec. Predtým som mohol myslieť len na seba, ale odteraz budem mať na mysli aj moju dcéru… A tak to má byť.”

2. Federico Grillo, 34 rokov, Greenwich, Veľká Británia

otcovstvo_5

“Po pôrode, keď vyprchal všetok adrenalín, cítil som, ako by sa spomalil čas. Držal som na rukách svojho syna a cítil som sa veľmi pokojne. Viem, že otcovstvo ma motivuje, aby som spravil to najlepšie pre svoju rodinu.”

3. Pedro Diego Fernandez, 34 rokov, Sydenham Hill, Veľká Británia

otcovstvo_4

“Pôrod bolo omnoho ohromujúcejší, ako som očakával, ale cítil som sa úžasne, keď som držal svojho zdravého syna a videl, ako po prvýkrát otvoril oči. Chcem byť tým najlepším mužom pre moju partnerku a pre naše dieťa.”

4. Toan Lam, 34 rokov, New Cross, Veľká Británia

otcovstvo_3

“Keď sa mi narodil syn, môj pohľad na život sa zmenil a vedel som, že budem musieť byť pri ňom od začiatku až do konca a sledovať, ako rastie. Stať sa zodpovedným za inú ľudskú bytosť je neskutočným zážitkom. Nedokážem to slovami opísať, ale dúfam, že to dostatočne vyjadrí fotografia…”

5. Andy West, 36 rokov, Forest Hill, Veľká Británia

otcovstvo_2

“Okamžite som si uvedomil, že mať dieťa znamená byť až do konca života zodpovedný za inú osobu.”

6. Hector Adebambo, 32 rokov, Bromley, Veľká Británia

otcovstvo_1

“Pre mňa je otcovstvo tá najsprávnejšia a najprirodzenejšia vec. Rozprával som sa so svojím synom deväť mesiacov a teraz je konečne tu.”

Zdroj: BoredPanda / tomoldham.com / Konbini / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov