Foto

Takéto nevídané katastrofy odhalili stavební inšpektori

stavební inšpektori

videní: 2.1K

Stavební inšpektori jednej Kalifornskej firmy pravidelne zverejňujú tie najdesivejšie a najprekvapivejšie veci, ktoré nájdu počas vykonávania svojej inšpektorskej práce. V dnešnom článku si ukážeme zopár bizarnosti, na ktoré narazili počas vykonávania svojej práce.

Zatiaľ čo niektoré veci sa môžu zdať príliš dobré na to, aby to bola pravda, iné sa môžu zdať príliš zlé na to, aby to bola pravda. No pravdou je, že všetko je možné! Kalifornská firma Alpha Structural, Inc. to pravidelne dokazuje. Stavební inšpektori pracujúci pre túto spoločnosť zdieľajú najdesivejšie a najprekvapivejšie veci, s ktorými sa stretávajú počas svojej práce.

Bolo by skvelé, keby všetky tieto bizarné chyby boli len zábavné na pohľad, ale bohužiaľ, tieto architektonické zlyhania väčšinou predstavujú značné nebezpečenstvo pre ľudí okolo konkrétnej stavby. Stáva sa to rovnako vážne ako fakt, že samotné základy domu sú chybné a všetko nasvedčuje tomu, že v tomto dome nebude nikdy nikto bývať.

Stavební inžinieri občas odhalia aj takéto katastrofy

Občas sa nájde priestor na lietajúce podporné stĺpy

Hoci piloty tohto domu môžu vyzerať pôsobivo, boli vybudované nezákonne a bez povolení. V tomto prípade hrozí kolaps celej stavby

Počas silnej búrky zažila táto parkovacia garáž príval vody, ktorá spôsobila rozsiahle záplavy. Bez účinného drenážneho systému voda nemala kam odtekať, čo viedlo k zaplaveniu celej garáže. Podľa majiteľov pred vyčistením vody všetky autá plávali a narážali do stropu

Ďalšiu búrku to už zrejme nevydrží

Drevené základy pod domom napadla pleseň

Svah to nevydržal a pri ceste so sebou zobral aj plot. Oporná stena nebola postavená v súlade so zákonom

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov