Foto

Úspech vo zvykoch: 10 prvkov denného života úspešných ľudí

úspech

videní: 1.3K

Pozrite sa dovnútra, aby ste mohli odísť

Koncept, o ktorom hovorí Radha Agrawalová vo svojej knihe Belong, je hľadanie vo vnútri, aby ste mohli ísť von. Čo tým presne myslí? Aby ste mohli žiť úspešný život, aký chcete, musíte sa najprv zamyslieť nad svojimi cieľmi v sebe. Ľudia, ktorí si určia svoje ciele a vytvoria plán, skončia tam, kde si želali. “Uvedomte si, kto ste, a zámerne si uvedomte, čo chcete, aby ste mohli vyjsť von a vybudovať svoju vysnívanú komunitu,” píše Agrawalová. Táto rada sa dá previesť do akejkoľvek vašej definície úspechu. Najprv si ju však musíte definovať sami.

Prekonajte strach

Každý má strach, ktorý sa ho v určitej časti života dotýka, ale jeho zvládnutie môže byť tým, čo naštartuje jeho úspech. “Prekonanie strachu je hlavnou stratégiou na dosiahnutie úspechu. Majú ho všetci generálni riaditelia, aj keď si to nechcú priznať. Prístup k tej osobe, poznámke, telefonátu alebo e-mailu, ktorého sa každý deň obávate, vás posilní a vy si uvedomíte, že mnohé obavy sú len vo vašej mysli,” povedal Schreiber.

Nerobte viac úloh naraz

Prezradíme vám tajomstvo: jednou z víťazných vlastností mimoriadne úspešných ľudí je ich cieľavedomosť. Vždy, keď sa snažíme robiť dve alebo viac vecí naraz, jednoducho rozdeľujeme svoje zameranie a otupujeme všetky výsledky, povedala Michelle Gamble, generálna riaditeľka vydavateľstva 3L Publishing and PR. “Dnes venujte každej úlohe svoju plnú a nerozdelenú pozornosť. Priložte svoj osobný podpis pod danú úlohu a neprechádzajte k ďalšej úlohe, kým tú prvú nevykonáte dokonale a poctivo. Je to veľmi jednoduchá stratégia, ale funguje,” povedal Gamble. “Multi-tasking (robenie viacerých úloh zároveň) je ako chobotnica na kolieskových korčuliach: Veľa pohyblivých častí, ale nikam sa nedostanete.”

Zdroj: rd / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov