Kvízy

Krátky test vám prezradí, či môžete dôverovať svojim priateľom

dôverovať

videní: 1.5K

 

1. Ak ste ako prvého videli vtáčika

Ak prvá vec, ktorú ste videli, bol vták so svätožiarou, vaši priatelia sú absolútne dôveryhodní. Je to preto, že je vašou záležitosťou len stretávanie sa s ľuďmi, ktorí majú vysoké morálne štandardy.

Možno nemáte stovky a stovky priateľov, ale tých pár, ktorých máte, viete, že im môžete úplne dôverovať. Iní ľudia by si mohli myslieť, že ste samotár, ale nie je to tak, len veľa očakávate od ľudí okolo vás. Nikdy nepochybujte o ľuďoch, ktorých ste si vybrali za priateľov.

2. Ak ste ako prvého videli krvácajúceho hada

Ak prvá vec, ktorú ste videli, bol krvácajúci had, vašim priateľom sa nedá úplne veriť. Môžete mať jedného alebo dvoch, na ktorých sa môžete spoľahlivo obrátiť, keď sa cítite zraniteľne, no problém je v tom, že nie vždy viete, kto je kto. Ste charizmatický človek a priťahujete veľa ľudí.

Ale pokiaľ ide o dôveru, mali by ste to prehodnotiť. Pretože nie každý, kto sa vám usmieva do tváre, chce byť naozaj vaším priateľom.

3. Ak ste ako prvé videli strašidelné ruky

Ak prvá vec, ktorú ste videli, boli strašidelné ruky, väčšina vašich priateľov sú ľudia, ktorým sa dá dôverovať, ale je tu najmä jedna osoba, o ktorej máte pochybnosti – a máte právo byť podozrievavý.

Táto osoba vás môže mať rada, ale nerešpektuje vás a rozhodne sa jej nemôžete zveriť so žiadnymi tajomstvami, ktoré by ste mohli mať po ruke. Ak chcete, aby sa to zmenilo, musíte sa o svojich obavách skutočne porozprávať, inak sa nikdy nebudete môcť pohnúť vpred.

Zdroj: yourtango | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov