Kvízy

Krátky test vám prezradí, či môžete dôverovať svojim priateľom

dôverovať

videní: 1.5K

Nikto z nás sa nesnaží spriateliť sa s osobou, ktorej nemôže dôverovať. Okrem toho, že máme s priateľmi spoločné záujmy, čo, či je osoba dôveryhodná alebo nie, je zvyčajne jedným z faktorov, ktoré zvažujeme (vedome alebo nevedome), keď sa rozhodujeme, či je alebo nie je osoba v našom živote nepriateľom, známym alebo priateľom.

Prečo na tom záleží? Pretože všetci potrebujeme vo svojom živote niekoho, na koho sa môžeme obrátiť a podeliť sa s ním o intímne detaily našich životov. Tieto osobné tajomstvá ostanú iba medzi priateľmi a nešíria sa ďalej.

 

 

Nanešťastie, keď si nájdeme priateľa, nie je to tak, že ho môžeme prinútiť sadnúť si a urobiť test na detektore lži. Aj keby sme mohli, žiadať niekoho, aby to urobil, nie je práve niečo, čo by chcel podstupovať.

Takže namiesto toho ste nútený dôverovať svojmu úsiliu a dúfať v to najlepšie. To môže viesť k šťastnému koncu, ale môže to viesť aj k pocitom veľkej zrady. Hlavne ak sa niekto, o kom sme si mysleli, že mu môžeme dôverovať, ukáže, že nie je hoden vášho priateľstva.

Ako poraziť tento začarovaný kruh? Urobte si tento rýchly test vizuálnej osobnosti. Ak máte priateľa a myslíte si, že možno nie je taký dôveryhodný, ako by mal byť, tento rýchly a jednoduchý test je pre vás ideálny.

Urobte si tento test vizuálnej osobnosti, aby ste odhalili, či môžete svojim priateľom dôverovať.

Všetko, čo musíte urobiť, je pozrieť sa na obrázok nižšie a zamerať sa na prvú vec, ktorá vás upútala. Potom prejdite nadol a zistite, čo o vás táto vec napovie.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov