Zaujímavosti

Spoluzakladateľ OceanGate plánuje poslať ľudí na ďalšie šialené miesto

OceanGate

videní: 845

OceanGate – Ponorka Titan

Futurism objasňuje zapojenie Söhnleina do spoločnosti OceanGate, ktorá stojí za ponorkou Titan. Tá sa zrútila v blízkosti skutočného Titanicu s ľuďmi, ktorí vo vnútri umierali v dôsledku implózie. Spoluzakladateľ bol generálnym riaditeľom spoločnosti OceanGate až do roku 2013, keď odstúpil z vedenia spoločnosti.

Napriek svojmu odchodu mal Söhnlein stále menšinové vlastníctvo až do smrti Stocktona Rusha, generálneho riaditeľa ponorky Titan, ktorý zomrel pri implózii. Spoluzakladateľ mal však o celom incidente úplne iné myšlienky. Povedal, že ľudia by mali zabudnúť na OceanGate, ponorku a dokonca aj na mŕtveho generálneho riaditeľa.

Söhnlein zdôraznil, ako sa ľudia dokážu „vypnúť“ a že je potrebné urobiť mnohé veci. Futurism uvádza, že nie je jasné, aké prelomové technológie by spoluzakladateľ mohol mať, aby bol schopný odolať ultrafialovému žiareniu Venuše počas dlhších časových období.

CEO Stockton Rush

Pokiaľ ide o Stockton Rush, Söhnlein povedal, že keby nebolo teraz už mŕtveho generálneho riaditeľa, ľudia by možno stále žili v „jaskyniach“. Ľudia uvádzajú, že Rush bol pridaný do zoznamu vynálezcov Wikipédie, ktorí zomreli v rukách svojich vlastných vynálezov.

Generálny riaditeľ zomrel vo veku 61 rokov a bol uvedený ako pilot, inžinier a obchodník. Jeho meno bolo umiestnené po skutočnom námornom architektovi Titanicu Thomasovi Andrewsovi, ktorý zomrel na palube slávnej lode a ktorého telo sa tiež nikdy nenašlo.

Spoločne s Rushom sa na palube nachádzali ďalší 4 pasažieri, ktorí zahynuli na ponorke Titan po tom, čo 18. júna zmizla z dohľadu.

Zdroj: sciencetimes | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov