Zaujímavosti

Spoluzakladateľ OceanGate plánuje poslať ľudí na ďalšie šialené miesto

OceanGate

videní: 819

Spoluzakladateľ spoločnosti OceanGate (stroskotaná ponorka pri Titanicu) plánuje do roku 2050 potenciálnu vesmírnu kolóniu nad Venušou.

Ponorka od spoločnosti OceanGate vyvolala mnoho diskusií. Bola kontroverzne navrhnutá so základnými materiálmi, ktoré podľa mnohých ľudí nevyzerali bezpečne. Spoluzakladateľ spoločnosti sa preto podelil o svoje myšlienky o plánovaní ďalšieho veľkého podniku, ktorým je vytvorenie vesmírnej kolónie nad Venušou.

Plány spoluzakladateľa OceanGate

Podľa Futurism sa spoluzakladateľ spoločnosti OceanGate, Guillermo Söhnlein, podelil o svoje budúce plány. Podrobne opísal svoj ďalší plán, ktorého cieľom je vytvoriť kolóniu plávajúcu vo vesmíre. Spoluzakladateľ očakáva, že projekt sa uskutoční do roku 2050 a bude zahŕňať 1 000 ľudí žijúcich vo vesmíre.

Oznámenie sa uskutočnilo v rozhovore pre Insider, kde sa živý spoluzakladateľ OceanGate podelil o svoj ďalší projekt. Söhnlein predstavil Humans2Venus verejnosti a opísal, ako sa projekt stane domovom pre tisíc ľudí.

Söhnlein opísal plány na vytvorenie plávajúcej kolónie nad Venušou, ktorá je extrémne horúcou planétou. NASA poznamenáva, že povrchové teploty by mohli dosiahnuť 482 °C, čo je na kilometre vzdialené od maximálnej teploty, ktorú ľudia dokážu zvládnuť.

Vesmírna agentúra tiež zdôraznila, že jej povrch pozostáva z hustej síry a teplôt nepriaznivých pre ľudský život. Ako uvádza Live Science, ľudia dokážu prežiť len pri nižších teplotách.

Spoluzakladateľ OceanGate, podnikateľ narodený v Argentíne, uznáva ťažkosti pri dosahovaní tohto cieľa, no napriek tomu tvrdí, že to bude možné do roku 2050. Söhnlein tiež uznal, že dokonca aj vo vesmírnom priemysle by iba myšlienka ísť na Venušu zdvihla mnohým vedcom obočie.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov