TOP 10

10 najväčších vecí, ktoré sa kedy podarilo ukradnúť

ukradnúť

videní: 7.0K

Krádež je zlá, či už aj po morálnej stránke, alebo dokonca aj legislatívne. Jedno zo základných pravidiel slušného človeka hovorí o tom, že nemáme brať cudzie veci, ktoré nám jednoducho nepatria. Ako však vieme, deje sa to veľmi často a v našom okolí môžeme nájsť obrovské množstvo zlodejov. Kým niekto sa dopustí triviálnej krádeže, ako je krádež lacnej drogérie, nájdu sa aj takí, ktorí kradnú kvôli tomu, aby prežili. Kradnú najmä jedlo (mnohokrát si však za svoju situáciu môžu sami). To všetko sú však drobnosti oproti tomu, čo si spomenieme v dnešnom článku. Prinášame ti teda 10 najväčších vecí, ktoré sa kedy podarilo ukradnúť.

Dobytok a ovce

10 najväčších vecí, ktoré sa kedy podarilo ukradnúť

www.list25.com

V júni 2015 bolo ukradnutých 75 kusov dobytka a 25 oviec z írskeho hospodárstva. Nielen že táto krádež je veľmi divná a pôsobivá, bola taktiež veľmi drahá. Všetky zvieratá boli ukradnuté z malej farmy, kde sa tieto zvieratá narodili a kde zároveň aj vyrastali. Tieto malé rodinné farmy nedokážu takéto krádeže ustáť. Jednalo sa o najväčšiu krádež dobytka v Írsku. Ostáva však jedna otázka. Ako si nemohol nikto všimnúť 75 ukradnutých kráv?

Liatinová fasáda

10 najväčších vecí, ktoré sa kedy podarilo ukradnúť

www.list25.com

V júni 1974 bola ukradnutá 126 ročná liatinová fasáda budovy. Tá vážila niečo cez 4 tony. Ukradnutá bola v New Yorku. Kvôli rekonštrukcii bola rozobraná. Krádež odhalili pri pokuse o odcudzenie posledného kusu, ktorý na stavenisku ostal. Je však smutné že celá budova a križovatka na ktorej táto budova stála už neexistuje.

Pravoslávna cirkev

10 najväčších vecí, ktoré sa kedy podarilo ukradnúť

www.list25.com

Túto pravoslávnu cirkev sa podarilo ukradnúť v Rusku. Krádež sa odohrala v roku 2008 a na svedomí ju zrejme mali miestni obyvatelia neďalekej dediny. Tí demolovali opustenú cirkev tehlu po tehle. Tie predávali miestnemu podnivotnžikateľovi. Jedného dňa sa však objavil kňaz, a cirkev tam už nestála.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov