Luxusný život

TOP 15 najbohatších rodín na svete


videní: 9.3K

05.  Mars

Rodina Mars vlastní známu spoločnosť Mars Inc. Tá je jednou z najväčších svetových cukrárskych spoločností. Spoločnosť vyrába naše obľúbené sladkosti. Medzi nie patrí aj Milky Way, Snickers a M&M. Rodina vlastní majetok v hodnote 73,7 miliárd €.

04. Koch

Rodina Koch vlastní majetok v hodnote 77,5 miliárd €. Spoločnosť Koch Industries je druhou najväčšou súkromnou spoločnosťou v Spojených štátoch.

03. Walton

Rodina Walton je najbohatšou rodinou Spojených štátov. Rodina vlastní obchodnú sieť Wal-Mart. Rodinný majetok sa pohybuje na úrovni 122,8 miliárd €.

02. Rotschild

Meno Rotschild je od konca 17. storočia spojené s medzinárodným bankovníctvom. Mayer Rothschild vyvinul bankový obchod pre nemeckú aristokraciu a odtiaľ rozkvitala ďalej. Trvalo to niekoľko storočí! Čistá hodnota majetku tejto rodiny sa odhaduje na 330,6 miliárd €.

01. The House of Saud

Majetok kráľovskej rodiny sa odhaduje na neuveriteľných 1,32 bilióna €. Jednoducho, kráľovská rodina je najbohatšia nielen v Saudskej Arábii, ale aj na celom svete. Väčšina bohatstva pochádza z predaja ropy.

 

Po prečítaní tohto článku, môžeme s pokojným svedomím povedať, že známa veta „1% ľudstva vlastní 99% celkového majetku sveta“ je naozaj pravdivá.

Zdroj: list25 | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov