Luxusný život

TOP 15 najbohatších rodín na svete


videní: 9.8K

10. Cox

Rodina Cox získala svoje bohatstvo z mnohých odvetví. Rodina vlastní vydavateľstvo novín, káblovú televíziu a rovnako sa pohybujú v automobilovom priemysle. Ich majetok sa v súčasnosti pohybuje na úrovni 38,7 miliard €.

09. Bettencourt

Rodina Bettencourtovcov založila kozmetické imerium L´Oréal v roku 1907. Liliane Bettencour je najbohatšou ženou sveta. Vlastní 33 % akcií spoločnosti. Rodinný majetok sa v súčasnosti pohybuje na úrovni 40,1 miliárd €.

08. Cargill-MacMillan

Rodina Cargill-MacMillan je vlastníkom spoločnosti Cargill Inc. Ide o najväčšiu súkromnú spoločnosť v Spojených štátoch.Spoločnosť Cargill poskytuje potravinárske, poľnohospodárske, finančné a priemyselné produkty a služby po celom svete. Táto rodina má v tejto spoločnosti jednoducho najviac peňazí, ako ktorákoľvek iná rodina na svete. Rodinný majetok sa vyšplhal do výšky 46,3 miliárd €.

07. Arnault

Rodina Arnaultovcov vlastní LVMH, ktorá má pod sebou 70 svetoznámych značiek. Medzi tieto značky patria Dom Perignon, Bulgari, Louis Vuitton, Sephora a Tag Heuer. Bernard Arnault je najbohatším Francúzom. Rodinný majetok má celkovu hodnotu 48,65 miliárd €.

06. Slim

Rodina Slim vlastní América Móvil, najväčšieho mobilného operátora v Latinskej Amerike. Carlos Slim Helu je najbohatším mužom v Mexiku! Rodinný majetok sa pohybuje na úrovni 59,1 miliárd €.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov