Foto

Žena zdieľala pravidlá, ktoré musia školáci v Japonsku dodržiavať


videní: 6.7K

Žena zdieľala pravidlá, ktoré musia študenti dodržiavať v japonských školách. Chcela tak najmä poukázať na rozdiely medzi americkými a japonskými školami. Rozdiely môžeme vidieť aj v porovnaní s našimi školami.

Zatiaľ čo podľa toho, čo sme videli v mnohých hollywoodskych filmoch a situačných komédiách, sú americké stredné školy plné intenzívnych drám, kde sa romantika a slzy tínedžerov stretávajú s klebetami a šikanou. Najlepšie však poznáme naše stredné školy, ktoré dokážu zaujať a občas možno aj prekvapiť. Ak sa však zameriame na to, čo nám ponúkajú školy v Japonsku, objavíme iný druh študentského života a taktiež pravidlá, ktoré študenti musia dodržiavať.

Vďaka vysokým japonským vzdelávacím štandardom je škola miestom, kde sa môžeš učiť určitej štruktúre a disciplíne. Táto japonská učiteľka známa ako Hito Bito na TikToku sa podelila o vzácny pohľad na úžasné japonské školy. V porovnaní s tými americkými alebo našimi to je teda poriadny rozdiel!

Kanál Hito Bito sa môže pochváliť publikom 427 000 sledovateľov a jej videá celkovo nazhromaždili neuveriteľných 16,2 milióna hodnotení “Páči sa mi to”. Nižšie sme zhrnuli niektoré z najzaujímavejších vecí o japonských školách, ktoré Hito Bito zdieľala na svojom TikTokovom účte.

Viac informácii: TikTok

Táto Američanka odhalila pravdu o japonských školách, ktoré by Američanov vážne šokovali. Myslíme si však, že sa od Japoncov máme čo učiť aj my.

“Všetci sa musíme hneď po vstupe do školy prezuť z vonkajšej do vnútornej obuvi. A nie, nikdy som nevidela žiadne milostné poznámky alebo vyznania v topánkach.”

“Neviete čo je to poriadok, pokiaľ ste nikdy neboli v japonskej škole. Deti upratujú školu samé, zhora nadol každý jeden deň.”

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov