Luxusný život

V 32 rokoch zarába 39 000 dolárov mesačne, pracuje iba 30 minút denne

zarába

videní: 1.7K

 

Za tieto dva úvery platí Mancini 6000 dolárov mesačne. Dúfa, že reinvestovanie väčšiny svojich príjmov môže v konečnom dôsledku prekonať úrokové sadzby týchto úverov.

Za 2-8 hodinové plavby si účtuje od 799 do 1899 dolárov, pričom v tejto cene nie sú zahrnuté náklady na palivo. Nájomcovia si taktiež musia rezervovať kapitána lode, zvyčajne zo zoznamu, ktorý im poskytne Mancini.

“Existuje dôvod, prečo si ľudia platia luxusné hotely a to aj napriek tomu, že po ceste míňali motel v ktorom noc stojí 40 dolárov za noc,” hovorí Mancini. “Ide o skúsenosti.”

Kapitáni, platení jednotlivými zákazníkmi, sú zodpovední za údržbu a čistenie lodí. Nájomné platformy sa starajú o reklamu a poistenie. Boatsetter si napríklad účtuje poplatok 15% – 35% z príjmov za každú plavbu.

 

Mancini sa snaží zabezpečiť financovanie tretej lode a niekoho, kto by mu spravoval rezervácie – tento fakt by zmenil jeho príjem na úplne pasívny. Nakoniec dodáva, že chce vlastniť flotilu štyroch plavidiel.

“Nerád míňam akýkoľvek zarobený príjem. Používam ho na budovanie ďalších investícií,” hovorí Mancini. “To je celý dôvod, prečo som začal prenajímať. Nemohol som si len tak dovoliť kúpiť luxusnú loď, tak som prišiel na spôsob, ako ju dokážem splatiť.”

Zdroj: CNBC topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov