Luxusný život

V 32 rokoch zarába 39 000 dolárov mesačne, pracuje iba 30 minút denne

zarába

videní: 1.8K

 

Mancini sa po odchode z amerického letectva vo veku 25 rokov zamestnal ako predajca áut vo svojej rodnej Virgínii. V roku 2015 ho prijali v miestnej predajni, kde predávali automobily značiek Audi, Mercedes a Hyundai. Za rok a pol kariérne postúpil až na pozíciu generálneho manažéra predaja.

Po štyroch rokoch bol povýšený na generálneho manažéra. Počas tohto obdobia nazbieral obrovské skúsenosti z oblasti predaja.

“Záleží na ľuďoch a ich skúsenostiach,” povedal Mancini. “Keď som začínal s predajom, povedal som si, že chcem byť úplným opakom všetkého, čo ľudia nenávidia na predajcoch a predajniach áut.”

Zároveň si chcel vybudovať svoj osobný luxusný životný štýl s väčším množstvom voľného času, ktorý by mohol tráviť príležitostnými aktivitami. Spoznal ľudí, ktorí si prenajímali osobné lode a rozhodol sa tak urobiť si prieskum.

 

Mancini ako automobilový chlapík vedel, že chce niečo, “čo má dobrú hodnotu pri opätovnom predaji, ako napríklad Toyota alebo Jeep”. Hovorí, že strávil 300 hodín skúmaním modelov, kým sa nedostal k značke Axopar.

V roku 2020 si kúpil loď za 170 000 dolárov, pričom zo svojich úspor zaplatil akontáciu vo výške 1700 dolárov. Vytvoril web na prenájom lode a pomocou služby Google Ads prilákal zákazníkov, aby tak dokázal pokryť mesačné platby za loď.

Nasledujúci rok sa rozhodol pre kúpu väčšieho modelu. Predal prvú loď a kúpil si svoju druhú loď za 400 000 dolárov. Samozrejme si na nákup lode vzal úver.

V novembri 2021 Mancini opustil autosalón po vzájomnej dohode. O dva mesiace neskôr zaradil svoju loď na platformy ako je Boatsetter a Get My Boat. V máji si kúpil ďalšiu loď, na ktorú si taktiež zobral úver vo výške 150 000 dolárov, vďaka čomu pokryl polovicu nákladov na loď.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov