Zaujímavosti

Nevera ako koníček? V týchto krajinách dochádza k podvádzaniu partnerov najčastejšie

nevera

videní: 1.6K

Podvádzanie partnera/partnerky alebo manžela/manželky nikdy nie je dobrý nápad. Rozhodne to nie je niečo, čím by sme sa mali chváliť a čomu by sme mali uznanlivo tlieskať. Bohužiaľ, nevera je pre niektorých ľudí ako droga, ktorej jednoducho musia podľahnúť. 

Na svete snáď neexistuje krajina, o ktorej by sme mohli povedať, že v nej ľudia zaručene nepodvádzajú svojich partnerov. No pravdou je, že niektoré národy podvádzajú svojich partnerov viac ako iné. Ktoré krajiny sú to? Slovensko? Spojené štáty? Modla lásky, Francúzsko? Či zmyselné Taliansko? Vedľa. Ako zistili výskumníci, nie sú to južné krajiny povestné svojim milostným temperamentom, ale práve naopak.

Výskum doktora Felixa ukazuje, že sú to prekvapivo škandinávske krajiny. Domov obchodných domov IKEA, veľkých vlnených svetrov a úchvatných kriminálnych drám a… nevery. Štatistické údaje ukázali, že práve tieto štáty sú najviac náchylné na podvádzanie.

Konkrétne ide o Dánsko. Až 46 % obyvateľov tejto krajiny priznalo, že malo počas manželstvá iný milostný vzťah. Pre národ, ktorý má populáciu veľkostne na úrovni Slovenska – približne 5,7 milióna obyvateľov, ide o pomerne veľké číslo.

Hneď za Dánskom sa umiestnila ďalšia severská krajina – Nórsko, pričom 41 percent manželských párov priznalo, že ich vzťah okorenila nevera. Island a Fínsko obsadili tretie a štvrté miesto so štatistickými údajmi 39 % a 36 %. V realite to znamená, že z 10 škandinávskych manželských párov si aspoň štyri prešli neverou.

Avšak nejde len o manželské páry, ktoré majú v Škandinávii pozitívny vzťah k “mimomanželskému” sexu. Obvzlášť populárne sú aj “jednorázovky” medzi slobodnými ľuďmi. Najmenej dve tretiny obyvateľov z uvedených krajín v prieskume priznali, že majú radi lásku na jednu noc. V správe sa uvádza, že celosvetový priemer milostného vzťahu na jednu noc je 44 %, čo znamená, že aj v tomto sú ľudia zo severských krajín výnimoční.

Štúdia Dr. Felix analyzovala aj sexuálne návyky iných národov. Zistilo sa, že Gréci ozvlášť obľubujú análny sex, zatiaľ čo Indovia sú najspokojnejší so svojim milostným životom. Prieskum Dr. Felixa vychádzal zo zozbieraných údajov a z predchádzajúcich vedeckých a nevedeckých údajov rôznych sexuálnych tendencií z celého sveta.

Zdroj: Indy100 / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov