II. svetová vojna

Nacisti a Antarktída – Antarktická ríša (6. časť)

nacisti

videní: 1.4K

Posledný prápor, o ktorom zložení ste sa mohli dočítať v predošlej časti článku našej mini série, tvorilo „predsunuté stanovisko“ v Antarktíde, ktoré prečkalo americkú inváziu pod Byrdovým velením. Pokračujeme šiestou časťou našej mini série Nacisti a Antarktída.

Ivanenko prehlásil:

Celkový počet nacistických obyvateľov Antarktídy teraz presahuje dva milióny a mnoho z nich podstúpilo plastickú operáciu, aby sa mohli jednoduchšie pohybovať po Južnej Amerike a uskutočňovať všemožné obchodné transakcie.

Dodal, že „antarktická ríša“ je „jedným z vojensky najmocnejších štátov na svete“, schopným „jadrovými riadenými strelami odpaľovanými z ponoriek niekoľkokrát zničiť USA.“ Ivanenko tvrdí, že hlavné mesto nový Berlín leží v „úzkych podľadovcových tuneloch“ pod jednou horou a vykurujú ho „sopečné trhliny“. V neobyčajnom záchvate fantázie si vymyslel, že sa Nový Berlín nachádza vedľa „prehistorických trosiek bájneho Kadathu, ktorý pred viac ako sto tisíc rokmi zrejme postavili osadníci zo strateného svetadielu Atlantída.“ Kadath bola samozrejme úplne fiktívna krajina stvorená živou predstavivosťou amerického spisovateľa hororov H. P. Lovecrafta.

Svoje vlastné podrobnosti o nacistickej základni v Novom Švábsku pridal Barabou Veda (takmer s určitosťou vieme prehlásiť, že ide o ďalší pseudonym). Údajne strávil prvých 15 rokov života na základni, kde sa nehovorilo nemecky, ale anglicky alebo „indiánsky“. Podľa neho na základni žijú mimozemšťania a úzko spolupracujú s nacistami. V jednom mieste (bez známky irónie) uviedol, že prázdne plechovky od coca coly predstavujú „výmenný obchod“ medzi nacistami a mimozemšťanmi za ich dokonalejšiu techniku. Možno nie je náhoda, že keď sa objavil v Nemecku, lekári mu zistili schizofréniu a nejaký čas strávil na psychiatrickej liečebni.

Antarktickú oblasť Nového Švábska podľa Vladimíra Terziského v hojnej miere kolonizovali ľudia prepravovaní ponorkami a loďami spolu s materiálom určeným pre podzemnú základňu na južnom póle. Medzi týmito ľuďmi bolo „niekoľko stotisíc väzňov z koncentračných táborov na nútených prácach.“ A s nimi členovia Hitlerjugend, ktorí mali za cieľ vzkriesiť na polárnej základni tretiu ríšu. Niektoré názory v tejto sérii článkov sú zjavne výplody fantázie, ale nedá sa poprieť, že za nacizmu nemci dosiahli obrovských vedeckých úspechov v oblasti modernej techniky, letectva, zbraní, a dokonca kozmického výskumu. Niet preto divu, že existencia potenciálnych nacistických základní na Antarktíde aj po rokoch vzbudzuje ďalšie nové teórie.

Zdroj: stoplusjednickatopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov