TOP 10

TOP10+: Ktoré filmové reštaurácie a bary by hygienici okamžite zavreli?

bary

videní: 5.1K

Každý máme svoj obľúbený seriál alebo film, v ktorom sa vyskytuje miesto, kde sa všetci hrdinovia a hlavné postavy stretávajú a vedú zaujímavé rozhovory. Bary a reštaurácie vo filmoch ale nie sú vždy spravené podľa hygienických predpisov.

Niektoré z nich by si zrejme aj rád navštívil. Filmové štúdiá robia z takýchto miest nezabudnuteľné rekvizity, no otázkou je, či by si ich naozaj navštívil viac ako jedenkrát. Nasledujúce bary a reštaurácie by ale v reálnom živote jednoznačne neprešli hygienickou kontrolou.

Harry Potter

TOP10+: Ktoré filmové reštaurácie a bary by hygienici okamžite zavreli?

Magické bary vo filmoch o Harrym Potterovi väčšinou vyzerajú, ako keby boli zaseknuté v inom storočí a vôbec nezodpovedajú modernej dobe, v ktorej sa celý film odohráva. To im napríklad umožňuje mať aj v reštaurácii rôzne druhy zvierat. Zodpovedný hygienik by mal ale z takéhoto miesta infarkt.

Indiana Jones

TOP10+: Ktoré filmové reštaurácie a bary by hygienici okamžite zavreli?

Bary na druhom konci sveta zrejme nepodliehajú kontrolám. Zjavne to tak nebolo ani v malej dedine v Nepále, kde nikoho, a už vôbec nie úrady, nezaujímalo, že sa tu obchoduje mimo zákona.

Od súmraku do úsvitu (From Dusk Till Down)

TOP10+: Ktoré filmové reštaurácie a bary by hygienici okamžite zavreli?

Keď sa bar nazve Kozaté Tornádo a tancuje v ňom Salma Hayek, väčšina chlapov by neváhala a vyštartovala na nočnú “raziu”. Po súmraku sa ale toto miesto mení v pekelnú dieru, v ktorej by si nechcel zostať ani za milión pesos.

Divoké kočky

TOP10+: Ktoré filmové reštaurácie a bary by hygienici okamžite zavreli?

Bary obsluhované výlučne sexi ženami sú raritou. Saloon, ktorý sa stal hlavným miestom celého filmu, sa naozaj niekde v New Yorku nachádza. Nefunguje ale tak bezzásadovo a benevolentne. A to je zrejme dobre, nie?

Simpsonovci

TOP10+: Ktoré filmové reštaurácie a bary by hygienici okamžite zavreli?

Bar U Vočka je legendárne seriálové miesto. Naskytá sa už iba otázka, či by si si sem naozaj zašiel na jedno pivo. Často si sa aj ty zasmial určite na tom, že majiteľ baru má svoju kanceláriu na ženských toaletách a že upratoval iba párkrát za 31 rokov existencie seriálu!

Sin City – Mesto hriechu

Okrem sexi tancujúcej Jessicy Alby a krásneho úsmevu Brittany Murphy sa v tomto klube nenachádza nič legálne. A aj o dvoch krásaviciach by sa dalo polemizovať. Je to miesto, kde sa stretávajú vrahovia a zločinci a o bitku tu nie je núdza.

Kto obvinil králika Rogera?

Betty Boop ti donesie drink, čo ty na to? Problém nastane vo chvíli, keď ti niekto namiesto ľadu dá do pohára kúsky kameňa.

Osvietenie (The Shinning)

Krásny bar v krásnom hoteli, no aj tak sa tu pravidelne vyskytuje šialený psychopat, ktorý sa snaží zavraždiť svoju rodinu. Pravdepodobne by takéto bary aj tak dlho nevydržali, lebo by sa zákazníci zrejme nenechali obsluhovať duchmi.

Priatelia

Central Perk vyzerá celkom neškodne. Pamätáš si ale obdobie, kedy Phoebe randila s hygienikom? Ten vtedy zavrel takmer celý bar, pretože Gunther vyhadzoval odpadky vchodovými dverami.

Star Wars: Epizóda IV – Nová nádej

Pravdepodobne najznámejší filmový bar, no aj tak je toto miesto plné podivínov a ľudia sa tu zabíjajú jedna radosť.

Deadpool

V prvom dieli išlo o relatívne normálny bar, kde sa sem-tam niečo zomelie a niekto dostane “do huby”. V druhom dieli tam samotný Deadpool niekoľko dní sedí bez pohybu, pričom okolo neho chodí iba mop. Naozaj by si sa po takomto antré na päte neotočil?

 

Zdroj: AXN topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov