Zaujímavosti

Parravicini a jeho neuveriteľne presné predpovede

Parravicini a jeho neuveriteľne presné predpovede

videní: 1.7K

Benjamín Solari Parravicini (1898 až 1974) bol argentínsky umelec, ktorý sa preslávil psychografickými a prorockými obrazmi. Mnohé z jeho predpovedí sa splnili. Pozrime sa spoločne na tohto argentínskeho maliara, básnika ale predovšetkým vizionára aristokratického pôvodu, ktorý tlmočil posolstvá, ktoré mu našepkával anjel strážny.

Slová Bejnamína a obrazy prekvapili verejnosť presnosťou. Od roku 1932 do roku 1972 Parravicini vytvoril okolo 700 psychografických veštieb. Medzi najvýznamnejšie patria:

Žena podáva chlapovi vlasy a on jej podáva oblečenie. Obaja si budú rozkazovať, ale čas ich zničí.

Človek vyletí do neba, prekoná zvuk, spozná hviezdy a zistí, že svet je podradná planéta za trest.

Bradatá hlava, ktorá bude vyzerať sväto, ale v skutočnosti taká nebude, zapáli Antily ( mal na mysli diktátora menom Fidel Castro).

Ľudia premýšľajte! Svet sa chystá na skúšku novej sily, ktorá vytvorí dobro a zlo. Buď dovedie človeka na iné planéty, alebo tento svet rozloží. V tomto prípade chaos prevýši úplné zničenie (1938).

Pes bude prvý letec (1938). Parravicini predpovedal, že do vesmíru pošlú psa, bola ním sučka Lajka v roku 1957.

Srdce sveta spadne v 40.roku. Spadne a bude nemecké až do roku 44 (1938).

Pápežstvo bude mať menej noriem. Zlo včerajška skončí. Omša bude a nebude protestantská. Protestanti budú a nebudú katolíkmi. Pápež odíde z Vatikánu a príde do Ameriky a zároveň ľudstvo padne (1938).

Severoamerická Sloboda stratí svetlo. Jej fakľa nebude svietiť tak ako včera a na pamiatku dva razy zaútočia (1939). Ide zrejme o jednu z najznepokojúcejších Parraviciniho predpovedí, ke’dže sa pravdepodobne vzťahuje na útoky z 11. septembra 2001 na newyorské Dvojičky. Psychografický obraz sa nápadne podobá na jeden z prvých záberov útoku, ktorý odvysielala americká CNN.

Ľudia pôjdu na Mesiac. Budú tam a zároveň nebudú. Uvidia a nebudú sa dívať. Začujú a nebudú počúvať. Vrátia sa a zároveň sa nevrátia. Pozor! (1940) Argentínčan s 21-ročným predstihom predpovedal, že človek bude kráčať po Mesiaci a že tento skutok budú niektorí spochybňovať.

Zdroj: Clarin | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov