Zaujímavosti

Kto sú muži v čiernom? 1. časť

Kto sú muži v čiernom?

videní: 1.6K

Prinášame vám ďalší zaujímavý článok, kde sa spoločne v trojdielnej sérii pozrieme bližšie na to, kto sú muži v čiernom. Neodpustíme si ani pár konšpiračných teórií. Začíname prvou časťou.

Legendy hovoria, že tieto nepolapiteľné postavy tvoria skupinu agentov, ktorí sa zhmotňujú, prakticky kedykoľvek sa objaví nejaký ten lietajúci tanier alebo iné mimozemské veci. Ich úlohou je zastrašovať a odrážať potenciálnych svedkov a nútiť ich tvrdiť, že nič nevideli. Konšpiračná teória, ktorá sa týchto agentov týka, tvrdí, že existenciu našej planéty ohrozuje mimozemská rasa a že súčasťou jej plánu je akékoľvek informácie o nich vymazať z pamäti ľudstva. Alternatívny variant tejto teórie zasa hovorí, že muži v čiernom sú vládni agenti, ktorých úlohou je tiež potláčanie pravdy.

Podľa tejto teórie sú títo vládni agenti zvyčajne oblečení v čiernych oblekoch a vykazujú správanie, ktoré je nezvyčajné a dosť možno aj neľudské. Vyhrážajú sa svedkom, zhabú fotografie, videonahrávky a akékoľvek ďalšie prostriedky na uchovávanie dát a pozorovaní toho – ktorého javu. V niektorých prípadoch boli ich obleky opísané ako vyrobené z zvláštnej blýskavej tkaniny, ktorú nikto zo svedkov nikdy nevidel. Často boli popisovaní ako „mechanickí“. Ich reč mala byť monotónna a ich pohyby takmer robotické. Niektoré svedectvá dokonca tvrdia, že ich tváre nie sú ľudské, ale že majú zvláštne sklonené oči a vysoko postavené lícne kosti. Podľa všetkého sa majú pohybovať v trojiciach, ale existujú aj prípady, keď sa mali pohybovať aj jednotlivo.

Muži v čiernom podľa jedného z príbehov cestujú v nablýskaných automobiloch značky Lincoln alebo Cadillac. Čelné svetlá majú často zhasnuté a vnútro automobilu býva osvetlené zvláštnym zelených alebo fialovým svetlom. Poznávacie značky týchto áut sú falošné a na dverách sa často vyskytujú zvláštne emblémy. Čas od času muži v čiernom na miesto dorazia v čiernej helikoptére a prenasledujú svedkov zjavenia UFO, ktorých potom zastrašujú a nútia k tomu, aby povedali všetko, čo vedia. Pokračujeme druhou časťou článku.

Zdroj: Pixabay | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov