Zaujímavosti

Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese (1. časť)

Neznámy lietajúci objekt v Rendleshamskom lese

videní: 1.6K

Na Štefana v roku 1980 sa v Rendleshamskom lese v grófstve Suffolk v ranných hodinách stala zvláštna vec. V blízkosti borovicového lesa sa nachádzala základňa amerického letectva, ktorá znenazdajky zachytila na svojom radare neznáme lietadlo.

Celá základňa okamžite prešla do stavu pohotovosti, ale po tom, čo sa došlo k záveru, že sa lietadlo nespráva agresívne, a teda nepredstavuje žiadne nebezpečenstvo, sa situácia upokojila. Avšak, bola vyslaná hliadka, aby situáciu vyšetrila. Po tom, ako sa hliadka na miesto dostala, uzrela jasné lúče svetla červenej a modrej farby, ktoré vyžarovali zo zrejme kovového lietadla, ktoré pristálo v lese. Druhé lietadlo sa ticho vznášalo na nebi za ním. Prinášame vám ďalší článok v súvislosti s mimozemšťanmi, ktorý by sme pokojne mohli nazvať Aféra Rendleshamského lesa.

Veliteľ základne Gordon Williams vo svojom hlásení uviedol, že sa k lietadlu priblížil a s bytosťami komunikoval pomocou posunkovej reči. Ďalší svedkovia uviedli, že sledovali tie stvorenia pri tom, ako opravovali ono lietadlo, ktoré bolo poškodené pri pristátí v lese. Potom mali za sprievodu jasného svetla veľmi rýchlo odletieť. Po tom, čo lietadlá odleteli, uviedli príslušníci letectva, že si pripadali, akoby boli v tranze. Na scéne prevládal všeobecný zmätok. Miestni hlásili, že sa ich domáci miláčikovia začali správať dezorientovane a vystrašene do takej miery, že začali vbiehať pod kolesá automobilov. Iné svedectvá zase hovorili o tom, že blikajúce modré a červené svetlo bolo vidieť až do ďalšieho rána. Iní dokonca hovoria, že videli malé stvorenia s klenutými hlavami prechádzať sa po lese.

Vzhľadom k tomu, že boli príslušníci letectva v tom čase zmätení, bolo ťažké overiť, čo sa vlastne stalo. Bolo však jasné, že celá príhoda bola viac než zvláštna. Taká zvláštna, že nemali zrozumiteľné vysvetlenie. Ďalšieho dňa sa v lese rozbehli forenzné testy. Tie priniesli zaujímavé výsledky. Pokračujeme druhou časťou článku.

Zdroj: Tripadvisor | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov