Zaujímavosti

Pád dvojičiek: 19. výročie 11. septembra 2001 (6. časť)

Pád dvojičiek

videní: 1.1K

Prinášame vám azda najdlhšiu sériu článkov, akú sme na TOPdesat v celej histórii portálu priniesli. O 11. septembri oného roku sa toho popísalo už viac ako dosť. My však v súvislosti s jeho 19. výročím prinášame pohľad trochu iný. Pokračujeme šiestou časťou článku s názvom 19. výročie 11. septembra 2001.

Pád letu 93 sa v podstate stal terčom dvoch alternatívnych teórií. Tá prvá tvrdí, že na palube lietadla niečo explodovalo. Túto teóriu podporuje fakt, že jeden z cestujúcich sa vo svojom poslednom hovore zmienil, že jeden z únoscov tvrdil, že má pri sebe bombu. Tou druhou je potom tá, ktorá hovorí, že lietadlo bolo zostrelené americkou vládou skôr, než mohlo trafiť svoj cieľ. Práve táto teória je zahalená kontroverziou. Naznačuje totiž, že vláda mala povoliť smrť svojich vlastných občanov. Aké sú pre to dôkazy?

Po prvé, čas. Keď sa let 93 zrútil, všetci už vedeli, čo sa stalo Svetovému obchodnému centru a Pentagonu. Rozbehol sa šialený prieskum amerického letového priestoru, aby sa zistilo, čo neboli unesené ďalšie lietadlá. Vláda priznáva, že prvé bojové lietadlá s cieľom zneškodniť vyleteli o 8:52 miestneho času. Ďalšie potom vyleteli zo základne Andrews blízkosti Washingtonu o 9:35, presne, keď sa let 93 obrátil o 180 stupňov a zamieril k Washingtonu. V tom čase už boli stíhačky F – 16 vzdialené menej ako 10 minút od letu 93. Spomínané stíhačky by mali dostihnúť let 93 okolo 10:06, alebo nie?

Aby sme niečím podporili tento myšlienkový prúd, existujú dôkazy zhotovené federálnym koordinátorom letovej prevádzky, ktoré boli zverejnené o niečo neskôr v New Hampshire. Ten povedal, že jedna zo stíhačiek F – 16 bola unesenému letu v „pätách“ a že jej pilot musel všetko vidieť. Tesne pred pádom lietadla sa s informáciami ozvala aj televízia CBS. Tá hlásila, že dve stíhačky F – 16, ktoré vyleteli z Washingtonu, prenasledujú let 93. To všetko je celkom podozrivé, ale otázkou zostáva: Kto z americkej vlády by takto nechal zostreliť vlastné lietadlo? Pokračujeme siedmou a zároveň záverečnou časťou článku 19. výročie 11. septembra 2001.

Zdroj: insider | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov