Tipy a triky

Triky s telom, ktoré sa ti môžu hodiť 2. časť


videní: 1.8K

Priznajme si to, o našich telách prakticky nevieme nič. Chceme tým povedať, že dýchame a spíme, jeme a pijeme a berieme to ako normálne, nezamýšľame sa nad tým. Existuje však aj každodenná mágia, ktorú môžeme urobiť s našim telom a nemali sme o tom ani potuchy. Ľudské telo je jeden neobyčajný stroj, ktorý nás odkáže zakaždým šokovať. Na mnoho nepríjemných vecí, ktorými nás naše telo dokáže prekvapiť, existujú triky. 

Body-hacks-Make-vaše-Life-Jednoduchšie

Ak chceš rýchlo vyliečiť štikútku, zhlboka sa nadýchni, zadrž dych, dvakrát prehltni a potom vydýchni nosom.

Body-hacks-Make-vaše-Life-Jednoduchšie

Ak ti v hlavé hrá stále nejaká melódia a chceš sa jej zbaviť, žuj žuvačku, pomôže ti to prísť na iné myšlienky.

Body-hacks-Make-vaše-Life-Jednoduchšie

Prevalenie sa a naťahovanie po podlahe po dobu 5 až 10 minút denne ti pomôže zbaviť sa obrovského množstva bolesti. Skutočne to uvoľňuje celé telo.

Body-hacks-Make-vaše-Life-Jednoduchšie

Ak máš trochu dvojitú bradu alebo chceš, aby bola tvoja čeľusť viac ostrá na fotografii, polož jazyk na podnebie svojich úst.

Ak sa postavíš do rámu dverí (alebo niečoho podobného) s pažami visiacimi nadol a tlačíš obidve ruky proti rámu celou silou asi 30 sekúnd a potom ustúpiš, zatiaľ čo úplne uvoľníš ruky, tvoje ruky sa budú zdvíhať samé nahor.

Body-hacks-Make-vaše-Life-Jednoduchšie

Ak musíš ísť močiť, ale nepotrebuješ (napríklad u lekára), prstom si zatlač do pupka. To ti vyvolá pocit, že potrebuješ čúrať.

Body-hacks-Make-vaše-Life-Jednoduchšie

Až nabudúce odídeš z klubu alebo koncertu a v ušiach ti bude stále zvoniť, zakry si uši dlaňami a prsty omotaj okolo zadnej časti hlavy. Potom pomocou prvých a stredných prstov na každej ruke niekoľkokrát preklop na chrbát hlavy. Vyzváňanie by malo väčšinou zmiznúť a tvoj sluch sa vráti do normálu.

triky s telom

Ak potrebuješ vstať uprostred noci, maj jedno oko zatvorené, aby pri rýchlej zmene svetla zostalo prispôsobené nočnému videniu. Tieto triky ti pomôžu ešte stále vidieť v tme druhým okom.

Body-hacks-Make-vaše-Life-Jednoduchšie

Vylepši svoju pľúcnu kapacitu tým, že sa jedným hlbokým nádychom pokúsiš preplávať celú dĺžku bazénu. Môže ti to pomôcť v mnohých situáciách v živote.

Ak píšeš test a máš ťažkosti s premýšľaním / zapamätaním si odpovede, zmeň svoju pozíciu – to ti pomôže myslieť iným spôsobom.

 

 

Zdroj: BoredPanda topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov