Zaujímavosti

Pentagon konečne odtajnil zrnité UFO videá natočené pilotmi


videní: 1.7K

Americký Pentagon je svojou povahou tajným miestom, ale raz za čas dovolí verejnosti nahliadnuť za zatvorené dvere. Tak to je aj v tomto prípade, kde sa špekuluje o mimozemských vozidlách.

Po rokoch špekulácií sa teraz obranní predstavitelia rozhodli odtajniť a vydať zrnité videá od námorníctva, ktoré sa už niekoľko rokov šíria internetom. Chce tak Pentagon zastaviť alebo naopak rozšíriť možné konšpiračné teórie?

Záhadné zábery boli zachytené pomocou infračervených kamier v novembri 2004 a v januári 2015. Pred niekoľkými rokmi prenikli na verejnosť. Človek by čakal, že keď konečne Pentagon oficiálne pustí tieto videá do sveta, bude vedieť, čo sa na nich nachádza. No k dnešnému dňu, dokonca aj s množstvom internetových špekulácií, nemôže nikto s istotou povedať, čo na týchto videách vlastne vidíme.  V jednom zábere dokonca počuť zaskočeného pilota, ktorý spozoruje zvláštny predmet bzučiaci nad oceánom.

Pentagon konečne odtajnil zrnité UFO videá natočené pilotmi

V ďalšom videu je vidno predmet veľmi podobný lietajúcemu tanieru UFO, no kto vie? Pokiaľ ide o Pentagon, tieto rýchlo lietajúce záhadné objekty sú pre nich neidentifikovateľnými vzdušnými fenoménmi. Samozrejme, hovoriť o niečom, že je to UFO, nemusí hneď znamenať, že ide o dôkaz existencie mimozemských vozidiel prevádzkovaných inou formou života. Je to iba technický spôsob ako povedať, že nevieme, čo to bolo.

Po dôkladnom preskúmaní sa predstavitelia obrany rozhodli zverejniť videá s cieľom objasniť akékoľvek mylné predstavy verejnosti o tom, či boli zábery skutočné alebo nie, alebo či je ich k dispozícii viac. Letecké javy pozorované na videách zostávajú ministerstvom obrany USA charakterizované ako neidentifikovateľné.

Pentagon konečne odtajnil zrnité UFO videá natočené pilotmi

Pentagon v minulosti študoval nahrávky stretnutí s neznámymi objektami vo vzduchu v rámci už zrušeného utajeného programu, ktorý sa začal na príkaz niekdajšieho senátora štátu Nevada Harryho Reida. Program odštartoval v roku 2007 a skončil o päť rokov neskôr. Pentagon tvrdí, že skončil preto, lebo zhodnotili, že sú väčšie priority, ktoré treba financovať. A čo si o tom myslíš ty? Čo podľa teba pripomínajú objekty zachytené na videách?

 

Zdroj: sciencealert topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov