Zaujímavosti

UFO konšpirácie a fakty o únosoch mimozemšťanmi 3. časť

UFO konšpirácie a fakty o únosoch mimozemšťanmi

videní: 1.5K

Správy o skúsenostiach unesených ľudí majú mnoho spoločného so správami tých, ktorí prežili stav hlbokého tranzu. Tak ako unesení popisujú prípady telepatickej komunikácie s mimozemšťanmi, opisujú ľudia nadaní schopnosťou komunikovať s astrálnym svetom o vizionárskych skúsenostiach s inými bytosťami.

Mnoho podobného existuje tiež medzi únosmi uskutočnenými mimozemšťanmi a extatickými stavmi šamanov. Šaman – často po použití jedovatých alebo halucinogénnych látok – vstúpi do stavu hlbokého tranzu, opustí hmotný svet a prejde do astrálneho. Tam hovorí s duchmi „nepozemšťanov“, ktorí vládnu nadpozemskými silami, akými sú napríklad schopnosť letieť či telepatia. Táto skúsenosť môže zahŕňať i akúsi telesnú prehliadku. Niekedy býva šamanové telo operatívne otvorené a jeho orgány nahradené novými, aby zvýšili jeho duchovnú i fyzický silu.

Dávne kultúry by skúsenosť šamana a iných, zvláštnymi darmi obdarených jedincov, vysvetlili v pojmoch duchov, živlov i mystických bytostí vtedy bežných. Ak by sme tieto udalosti preniesli do dnešnej doby a do pojmov modernej kultúry, bude pravdepodobne ľudský duch po prežitej skusenosti, ktorá mu sprostredkovala určité zjavenie, len ťažko hľadať vhodné slová k vyjadreniu sa. Možno že jediný spôsob, ako udalosť popísať, nájde skôr v domnelom stretnutí s mimozemšťanmi než v slovníku spiritualistu. Táto argumentácia získava popularitu medzi ľuďmi, ktorí sú skeptickí k myšlienke zásahu mimozemských inteligentných bytostí.

Možno sa obete únosov skutočne uchyľujú radšej k okultistickému než paranormálneho vysvetleniu svojich skúseností  a zážitkov. Napriek tomu ostáva aj tak množstvo nezodpovedaných otázok. Prečo tieto zážitky majú ľudia len vtedy, keď sú sami? Čo tieto udalosti znamenajú? Mnoho ľudí uviedlo, že ostalo aj naďalej v kontakte s mimozemšťanmi, s ktorými sa stretli, a ktorí im často krát pre ľudstvo ponúkli cenné rady. Možno že títo ľudia nekomunikujú s mimozemšťanmi, ale s duchovnými vodcami v kolektívnom podvedomí ľudstva, ktorí sa prejavujú hlasom niekoľko málo vnímavých ľudí. V modernom technicky a duchovne narušenom svete je možné, že sme stratili akési podstatné spojenie s hlbšími stránkami ľudskej mysli a tie sa teraz vynárajú na povrch v podobe domnelých stretnutí s mimozemšťanmi.

Či odpovede na tieto záhady ležia v kozme, či v hĺbke zložitého ľudského mozgu, zatiaľ nevieme. Správy o stretnutiach s mimozemšťanmi sú také početné, že by sme ich nemali ignorovať, na druhej strane by sme však nemali podceňovať duchovné schopnosti ľudskej rasy. Stojíme na prahu novej éry výskumu vesmíru a tak sa k odpovediam na tieto záhady možno dopracujeme skôr, ako si myslíme.

Zdroj: Wiki | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov