Zaujímavosti

Člen britskej kráľovskej rodiny v známej reality show


videní: 1.3K

Na Discovery Channel odštartovala 18. novembra šiesta séria survival reality show Na ostrove s Bearom Gryllsom (The Island with Bear Grylls). Aj tentoraz sa na pustý ostrov vypravilo 12 cudzincov s túžbou dokázať, že sú schopní sa sami o seba postarať v neznámych extrémnych podmienkach. Keď k tomu pripočítate v divočine ukrytý poklad a súťažiaceho z radov britskej kráľovskej rodiny, dostanete neopakovateľné predstavenie.

Lord Ivar Mountbatten je nielen bratrancom kráľovnej Alžbety II. a jej manžela princa Philipa, vojvodu  z Edinburghu, ale tiež praprapravnukom najdlhšie vládnucej britskej kráľovnej Viktórie, a skúmaním rozvetveného rodokmeňa by sme sa dopracovali až k ruskému spisovateľovi Alexandrovi Sergejevičovi Puškinovi, autorovi Eugena Onegina. Aj keď je Lord Ivar iba členom širšej aristokratickej rodiny, podarilo sa mu v roku 2018 v podmienkach konzervatívnej anglickej spoločnosti prelomiť jedno veľké tabu. Stal sa totiž vôbec prvým kráľovským príbuzným, ktorý vstúpil do manželstva s osobou rovnakého pohlavia. “Naozaj sme to urobili! Bol to úžasný deň napriek mizernému britskému
počasie,” napísal lord Ivar na svojom Instagrame.

reality show

Treasure Island With Bear Grylls

Dostalo sa mu pritom aj požehnanie bývalej manželky Lady Penny, ktorá ho dokonca doviedla vo svadobný deň k oltáru. “Oni o tom v skutočnosti veľmi nehovoria. Komunikácia v kráľovskej rodine je väčšinou … zložitá,” komentoval Lord Mountbatten hrobové ticho Buckinghamského paláca, ktorý sa pred rokom rozhodol prejsť tento sobáš, na rozdiel od veselice princa Harryho alebo princeznej Eugenie, bez povšimnutia. Podporu homosexuálnej komunite skôr vyjadrila napríklad Meghan: “Ide o základnú otázku ľudských práv, nie o sexualitu. ”
Profesijným zameraním agronóm a geológ sa teraz vypravil na hon za strateným pokladom, aj túto kontroverziu kráľovská rodina pravdepodobne nebude komentovať. Vo svojich päťdesiatichšiestich rokoch patrí medzi starších súťažiacich reality show, pohľadom na britskú aristokraciu ale zistíme, že má nesporné predpoklady k dlhovekosti a naozaj tuhý korienok. Bear Grylls Lorda Mountbatten tak určite vo svojej reality show nezlomí.

Zdroj: Discovery topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov