Zaujímavosti

Najhorší turisti roka 2019, ktorí by mali nabudúce zostať doma


videní: 2.3K

Zo všetkých škodlivých zvierat sú tými najhoršími turisti. Pozrite si poburujúce príbehy, pri ktorých sa budete chytať za hlavu.

turisti

Turisti sa nahlas hádali  v Mjanmarskom kláštore pre mníchov

Mahagandhayonský kláštor je domovom bosých a tichých mníchov, ktorý sa sem chodia najesť. Je tu dokonca tabuľa, ktorá upozorňuje na to, že tu musíte byť potichu, skoro ako v knižnici. Tento pokoj však v jedno ráno rozbili turisti z Číny, ktorý nahlas argumentovali o tom, ktoré miesto bude na fotografiu najlepšie.

Pokiaľ cestujete, tak určite viete, že prevažná väčšina návštevníkov z Číny cestuje iba preto, lebo na to majú. Nezaujíma ich chod mesta či prírody, všade sú hluční, všade meškajú a potreby ostatných majú viete kde.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Mahagandayon Ý kláštor

Vracanie v Benátkach

V auguste sa dve mladé ženy z Nórska rozhodli okúpať v kanále Rio di Cannaregio – v spodnom prádle. Ale logicky to nie je povolené, hlavne kvôli potkanom, ktorými je kanál zamorený. Keď ich o tom polícia informovala, jedna zo žien začala zo znechutenia vracať. Ženy následne dostali zákaz vstúpiť do mesta na 48 hodín.

Postavenie prenosného sporáka pod mostom.. v Benátkach

V Júli boli dvaja nemeckí cestovatelia vyhodení z Benátok a pokutovaní 1000 eurovou pokutou potom, čo sa zistilo, že si varia hrniec kávy na prenosnom sporáku pod mostom cez Grand Canal.

Nahé kúpanie, kde inde ako v Benátkach

Benátsky kanál

V ďalšom príbehu sa budeme rozprávať o českých turistoch, ktorí nemali na sebe povestné ponožky a sandále, pretože nemali na sebe nič. Prišli na športovú udalosť v Miláne, a rozhodli sa na svojom výlete zhodiť šaty a zaplávať si v benátskom kanáli.

Keby vás zaujímalo, prečo sú tu Benátky toľkokrát, tak je to hlavne preto, lebo Benátky majú iba 53 000 obyvateľov, ale ročne ich navštívi 20 miliónov turistov. A to je jednoducho nával, ktorý zvládne máloktoré mesto bez problémov. Veľa turistov znamená veľa neschopných turistov.

Skopnutie muža z motorky na Bali

Austrálsky turista sa objavil v rodných titulkách, keď sa zistilo, že ako opitý skopol muža z idúcej motorky. Podgurážený muž sa neskôr ospravedlnil, no teraz čelí až dvom rokom väzenia.

Kúpanie vo svätej vode v hinduistickom chráme

Tentoraz ide o český pár, ktorý sa nahý chladil vo svätej vode. Hold, zdá sa, že češi sú odvážnejší nielen v módnych výstrelkoch.

Verejný sex na Malorke

Španielsko, Mallorca, výhľad na pobrežie a promenádu ​​z piesočnatej pláže Magaluf, pobrežie Stredozemného mora.

Magaluf je síce mesto na Malorke, ktoré neustále žije, no všetko má svoje hranice. V tomto roku už polícia zadržala 10 turistov, ktorí si to rozdávali priamo na ulici.

 

Zdroj: rd.com | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov