Video

Krádež storočia? Takto sa dvaja nešikovní chlapci pokúšali ukradnúť fúrik

Krádež storočia: Dvaja vynaliezaví chlapci takto ukradli fúrik

videní: 2.7K

Užívateľa sociálnych sietí pobavila krádež v meste Belorečensk na území ruského Krasnodarského kraja. Dvaja nešikovní chlapci sa pokúšali ukradnúť fúrik. Celú udalosť zaznamenala bezpečnosťou kamera.

Zábery ukazujú, ako sa dvaja chlapci neúspešne pokúšajú prehodiť záhradný fúrik cez vysokú bránu pomocou improvizovaných prostriedkov, vrátane lavíc, stola a rebríka. Potom, čo z nich postavili akýsi druh “pyramídy”, sa chlapcom podarilo fúrik cez bránu dostať. Na konci videa môžete vidieť, ako starší zo “zlodejov” fúrik odváža, zatiaľ čo sa mladší vezie. Avšak také jednoduché to nebolo. Podľa kamerového záznamu si jeden z chlapcov zabudol batoh za plotom. Video, ktoré bolo ruskými médiami zverejnené 3. septembra, dosiahlo viac ako štyri milióny zhliadnutí.

 

Keď toto video začalo získavať popularitu s titulkami ako “Krádež storočia”, prirodzene sa o prípad začala zaujímať aj tamojšia polícia. No ako vyplýva z dostupných informácií, všetko bolo vyriešené k spokojnosti poškodeného. Majiteľ ukradnutého fúrika uviedol, že deti sa len snažili pomôcť svojej babičke.

Zdroj: Sputnik | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov