Zaujímavosti

Jedenie piesku či trhanie vlasov: Toto sú tie najšialenejšie úchylky

úchylky

videní: 2.6K

Už sme ti predstavili rôzne šialené úchylky, ktorými trpia naozajstní ľudia. No je ich onoho viac. V dnešnom príspevku nájdeš ďalších 5 zvláštnych závislostí, ktoré ťa šokujú. Je naozaj neuveriteľné, na čom všetkom môžu byť ľudia závislí. 

5. Jedenie piesku

19- ročná Brea miluje chrumkanie piesku medzi jej zubami. Brea je závislá na jedeni piesku. Piesok používa aj ako korenie na jedlo. Najradšej má pieskovú žuvačku. Jej úchylka sa začala, keď sa jej na pláži dostal náhodou do úst piesok. Tá chrumkavá štruktúra ju uchvátila. Chrúmanie ju tak pohltilo, že ak nemá zásoby piesku, pokojne ohrýza aj drsný pilník na nechty. Najhoršie na tejto úchylke je, že Brea miluje piesok z detských ihrísk či z parku, ktorý môže byť kontaminovaný zvieracími výkalami a chemikáliami, čo môže mať fatálne následky.

úchylky

4. Mačky

Debbie je mačacia žena. Miluje svoje mačky. Má ich cez 20 – sama ich nedokáže presne zrátať. A to žije v skromnom len dvojizbovom byte. Mačky si začala zaobstarávať, keď jej zomrel manžel. Starostlivosť o mačky jej denne zaberie aj 5-6 hodín. Sama vie, že to nezvláda a nestíha za nimi upratovať. Najhoršie na tom všetkom je, že Debbie má alergiu na mačky a astmu. Mesačne ju táto závislosť stojí 500 dolárov.

úchylky

3. Bruchovravectvo 

April berie so sebou všade svoje bábky. S ľuďmi rozpráva len skrz ne. Týmto druhom umenia sa April živý. Pestovanie tejto úchylky jej zaberá až 12 hodín denne. Trénuje so svojimi bábkami takmer stále. Oblieka ich a chce im kúpiť vlastné postele. Táto zábavka je dosť nákladná. April na bábky utratí až 2000 eur mesačne. Berie ich ako svoju rodinu a priateľov.

úchylky

2. Topánky

Rebeca je závislá na topánkach. Ale nie len tak obyčajne ako väčšina žien. Vlastní viac ako 200 párov. Miluje vysoké opätky. Má pocit, že jej dodávajú silu. Verí, že jej topánky majú city. Už za ne utratila 45 000 dolárov. Do topánok je zamilovaná už od svojich štyroch rokov. Kvôli rozvíjaniu svojej úchylky sa dokonca zadĺžila.

úchylky

1. Trhanie vlasov

Haley vpredu nemá takmer žiadne vlasy. Dôvodom je, že je závislá na ich trhaní. Má trichotilomániu. Pri tejto chorobe si postihnutý nekontrolovateľne vytrháva vlasy, obočie alebo ochlpenie. Keď si Haley vytrháva vlasy, jednoducho pri tom nemyslí. Okrem toho si tiež pojedá svoje vlasové folikuly. Vytrhávanie a jedenie vlasov trvá niekedy aj 3 hodiny. Na hlave nosí takmer stále šatku.

úchylky

Zdroj: youtube topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov