Video

Žena našla v kuchyni zvláštne stvorenie. Nikto nevie, o čo ide

Žena našla v kuchyni zvláštne stvorenie. Nikto nevie, o čo ide

videní: 7.2K

Istý mladík z Aucklandu na Novom Zélande postavil do pozoru takmer celý internet. Jeho matka totiž v kuchyni našla zvláštne stvorenie. Video k dnešnému dňu videlo už viac ako pol milióna ľudí, no stále sa nepodarilo nájsť odpoveď na otázku: Čo je to za stvorenie?

Tim Clerke na sociálnej sieti Facebook zverejnil video, pomocou ktorého sa snažil získať odpoveď na znepokojujúcu otázku. Jeho matka totiž v kuchyni našla podivné stvorenie, ktoré snáď ani nevyzerá ako niečo, čo pochádza z nášho sveta. A navyše sa hýbalo a bolo viditeľné živé! No jednoznačnú odpoveď na jeho otázku sa zatiaľ stále nepodarilo nájsť.

Entomologický tím z Biosecurity New Zealand prišiel s teóriou, že ide o nohy mory, pričom zvyšok tela hmyzu mohla zjesť napríklad mačka. „Je možné, že niečo (možno mačka) nedávno zjedlo telo mory, čo môže vysvetliť, prečo sa niekoľko nôh ešte stále pohybovalo,“ povedal hovorca spoločnosti pre portál Yahoo7.  Nohy mory sú v súčasnosti jedným z najpravdepodobnejších vysvetlení. Sarah Tassellová, manažérka novozélandskej zbierky článkonožcov v Manaaki Whenua Landcare Research, uviedla, že aj ona zastáva tento názor.

No na druhej strane, odborníci z University of Auckland uviedli, že podľa ich názoru je video podvodom. S ďalšou teóriou prišiel aj Eric Edwards, odborník na hmyz. Ten uviedol, že v tomto prípade môže ísť o istý druh lariev, no po diskusii s kolegami revidoval svoj postoj a pripúšťa, že by to predsa len mohli byť pozostatky hmyzu.

„Stvorenie“ (alebo nohy) tak aj naďalej vyvolávajú záujem ľudí v online svete. A ľudia v komentároch pod videom na Facebooku vyvolali značnú vlnu nespokojnosti pri pohľade na nezvyčajné tvory.

 

Zdroj: IFLS | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov