Tipy a triky

TOP 7: Čo muž obdivuje na žene?


videní: 16.3K

Aj keď máš pocit, že každý jeden chlap pozerá len do tvojho výstrihu a na zadok v obtiahnutých legínach, nie je to vždy tak Možno chodíš len do zlej spoločnosti a možno nechces vidieť nič iné. My ti prinášame 7 vecí, ktoré na tebe muž miluje a obdivuje a nemajú nič spoločné so vzhľadom. Tento rebríček zostavili americkí vedci a ukáže ti, že ak hľadás normálneho chlapa, nestačí ti perfektný make up.

 

Sebadôvera

V prvom rade si zapamätaj, že akýkoľvek extrém je na škodu. Keď budeš neoblomná feministka, ktorá zvládne všetko sama, ukážeš mu, že ho nepotrebuješ. Naopak, ak budeš tou neschopnou chudinkou, ktorá je na ňom totálne závislá, tiež neuspeješ. V tomto prípade treba nájsť zlatú strednú cestu a ukázať zdravé sebavedomie, ktoré je pre chlapa neuveriteľne príťažlivé.

 

Úsmev

Už dávno vieme, že úsmev je akýmsi afrodiziakom. Keď ho chceš zaujať, stačí sa smiať, prirodzene a s chuťou. Tak teda žiadny duckface, dámy.

 

Umenie baviť sa

Toto umenie neovláda každá. Dôkazom sú dámičky, ktoré pred vchodom na diskotéku vyvolávajú večeru späť do sveta živých. Muž sa chce radšej baviť s vyspelou vtipnou ženou, ktorej humor je nákazlivý natoľko, že mu nik neodolá.

 

Ženskosť

Aj keď si možno vravíš, že tento bod je úplne z cesty, mýliš sa. Mnohé slečny si myslia, že všetku svoju ženskosť ukážu vo výstrihu a výraznom make upe. Omyl, omyl. Muži na nás milujú to, že sme jednoducho ženy. Krehké, jemné, milé, nežné… a to pokojne aj v teplákoch.

 

 

Zvodnosť

Či chceme, alebo nie, v mužoch sú jednoducho zakódované gény lovca. Chcú o svoju vysnívanú bojovať a ochraňovať ju. Vedieť, že ich žena potrebuje a hlavne chce. Preto je dôležité flirtovať s ním a dodávať tak vzťahu iskru. Pozor ale na lacné balenie.

 

Starostlivosť o seba

Aj keď sme v predchádzajúcich vetách zhejtovali prehnaný make up, neznamená to, že máš chodiť až príliš “prirodzená”. Muž ocení, ak sa žena o seba primerane stará, investuje do seba a váži si sama seba. Vtedy je preňho z dlhodobého hľadiská oveľa viac príťažlivá. Tiež by si sa mala starať aj o neho. Nič však nepreháňaj, aby si príliš nezvykol na prístup “ala mamička”.

 

Chvála

Psychológovia už dávno zistili, že muž rád počúva chválu na jeho osobu. A to snáď akúkoľvek. Milované ženy sú tie, ktoré dokážu chlapa oceniť, pochváliť a povzbudiť. Jeho ego proste potrebuje pravidelne pohladkať.

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov