Video

Neuveriteľná naháňačka mestom: Vodič s kamerou v aute zabránil krádeži vlastného auta


videní: 5.4K

Rýchlo mysliacemu vodičovi z Albuquerque, v Novom Mexiku, sa podarilo vyhnúť pokusu o krádež auta. Všetko zachytila jeho palubná kamera, ktorú mal v aute. Nemenovaný vodič zverejnil klip na YouTube a vysvetľuje, že v utorok približne asi o 23:30 odviezol svojho kamaráta do obchodu. Akonáhle odchádzal z parkoviska pred obchodom, začal ho prenasledovať gaštanový Chrysler 300. Netrvalo to však dlho, čo sa vodič Chryslera odhodlal vodičovi skrížiť cestu a pokúsil sa ho zablokovať na križovatke so stopkou.

 

 

Vodič vedel aká bije, rýchlo sa obrátil, aby tak zabránil priamej konfrontácii so zlodejmi. Začala sa divoká hra na mačku a myš. Počas celej naháňačky mestom sa vodič sám seba pýtal „Kto to sakra je?“. Po pár metroch sa obom jazdcom bez nehody podarilo dostať na svetelnú križovatku, kde vo vedľajšom jazdnom pruhu stálo policajné auto. Vodič strhol ich pozornosť na seba a upozornil ich tak na celú situáciu. Zlodeji však vyštartovali z križovatky aj s políciou v pätách.

Policajti však neboli schopný zachytiť evidenčné číslo Chryslera a ukončili tak prenasledovanie zlodejov o pár minút neskôr. Našťastie sa nikomu nič nestalo.

„Vzhľadom k tomu, že som na kamerovom zázname nie je jasne vidieť evidenčné číslo vozidla, polícia nemôže túto záležitosť ďalej riešiť. Som len rád, že som bol schopný prísť domov živý a zdravý“, napísal vodič na YouTube.

Zdroj: mashable
Foto: youtube

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov