Foto

Absurdné servírovanie jedla, ktoré šokovalo hostí v reštauráciách

servírovanie

Milujem zoškrabovanie jedla z nepriľnavého povrchu, ktorý rozhodne nebol určený na stolovanie.

Dezert bol podávaný na odliatku šéfkuchárovej tenisky, čo je zážitok, o ktorý som sa neprosil.

Toto mäsové martini bolo podávané spôsobom, ktorý spochybňuje hranice medzi barom a kuchyňou.

Mušle podávané na lôžku z drevených štiepok vyzerajú viac ako dekorácia než večera.

Keď čašník povedal „Idem si po vašu zeleninu“, naozaj som nečakal, že ju donesie takto.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov