Cesnak a cibuľa
Cesnak a cibuľa sú základnou dvojicou v každej kuchyni. Bohužiaľ, tieto dve aromatické koreňové zeleniny majú pri konzumácii údernú arómu. Pri ich rozklade v žalúdku sa z tela uvoľňuje zlúčenina podobná síre, ktorá sa po zmiešaní s pokožkou cez póry môže uvoľňovať nepríjemnú vôňu.
Káva

Vaša ranná šálka kávy môže robiť viac, než len prebúdzať vás. Hoci jej pitie nemusí priamo spôsobovať nepríjemný telesný zápach, u niektorých ľudí k nemu môže nepriamo prispievať.
To znamená, že môže aktivovať vaše potné žľazy, vďaka čomu sa mimoriadne potíte, a áno, mimoriadne zapáchate. Namiesto toho, aby ste sa spoliehali na kofeín v káve, môžete preskúmať iné možnosti, napríklad nesladený zelený alebo čierny čaj, ktoré vďaka polyfenolom ničiacim baktérie pomáhajú redukovať silný zápach.
Kari a rasca
Rovnako ako cesnak a cibuľa, aj kari a rasca uvoľňujú podobné zlúčeniny podobné síre, ktoré sa dobre nemiešajú s vrstvou baktérií na vašej pokožke. Okrem toho sú tieto koreniny pikantné! To znamená, že sa budete častejšie potiť, čím sa uvoľní viac zlúčenín síry a vaša vôňa bude silnejšia.
