Foto

Miesta, ktoré by ste chceli navštíviť, ale nemôžete

miesta

videní: 523

Miesta, ktoré by ste chceli navštíviť, ale nemôžete: Pripravili sme pre vás zoznam destinácií, ktoré ste vždy chceli navštíviť, ale nemohli ste. Aj keď sa to môže zdať skľučujúce, niekedy to môže byť najlepšie. Výlety na pláž poskytujú relax a návštevy zábavných parkov sú zvyčajne vzrušujúce; mnohí cestovatelia však od svojich ciest túžia po niečom viac.

Vyhľadávajú zážitky, ktoré sú trochu nepredvídateľné, možno dokonca mierne hrozivé. Bohužiaľ, najzvláštnejšie miesta na svete sú často najťažšie dostupné. Ich bizarný charakter je skrytý pred každodennou väčšinovou spoločnosťou. Niekedy sú tieto miesta pre bežného človeka jednoducho príliš nebezpečné.

 

 

Priznajme si, že ľudia majú dosť zlé výsledky, pokiaľ ide o návštevu miest, ktoré ich môžu zabiť. Ak náhodou patríte medzi týchto cestovateľov a túžite po inom type dovolenky, urobili sme pre vás prieskum. Hoci sme neobjavili žiadnu cestu do týchto zakázaných miest (okrem toho, že ste naozaj bohatí), môžeme poskytnúť prehľad a niekoľko fotografií toho, čo by ste videli, keby ste sa tam mohli dostať. Dúfame, že to nasýti vašu potrebu cestovať na miesta, ktoré by ste chceli navštíviť, ale nemôžete.

Miesta, ktoré by ste chceli navštíviť, ale nemôžete

Dátové centrum Google, Oregon

Niekto s nekalými úmyslami by mohol ľahko manipulovať s údajmi spoločnosti Google na temné účely, a preto je toto dátové centrum spoločnosti Google strážené takmer rovnako dobre ako Oblasť 51. Nezamestnanci môžu na „podlahu“ len výnimočne a pod mimoriadnym dohľadom.

Hrobka Qin Shi Huanga, Čína

Táto lokalita sa dostala na zoznam len z technického hľadiska. Turisti si môžu pozrieť slávnych terakotových vojakov na mieste ich vykopávok, ako aj množstvo ďalších artefaktov, ktoré boli vyzdvihnuté a umiestnené v múzeách.

Kvôli obavám z poškodenia hrobky však veľké časti cisárovej pohrebnej komory zostávajú odkryté. Patrí k nim aj celý podzemný palác.

Trezory Bank of England, Londýn

Vo väčšine bánk sa nachádzajú bezpečné trezory, ale len londýnsky má tú česť, že sa v ňom nachádza pätina svetového zlata. Jediný spôsob, ako sa sem dostať, je použiť kľúč dlhý 90 cm a mená zamestnancov pracujúcich v trezoroch sú utajené.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov