Foto

Do očí bijúce chyby, ktoré si dizajnéri nevšimli

dizajnéri

videní: 2.0K

Do očí bijúce chyby, ktoré si dizajnéri nevšimli: Podľa Rogera Martina, dekana Rotman School of Management, dizajn zahŕňa „integračné myslenie: schopnosť využiť protichodné myšlienky alebo obmedzenia na vytvorenie úplne nových riešení“. A niekedy môžu byť výsledky takéhoto myslenia veľmi prekvapivé alebo dokonca šokujúce.

Tieto vtipné neúspechy ukazujú, že dizajnéri sú vždy len krôčik od toho, aby niečo pokazili. Tieto fotografie, ktoré obsahujú niektoré z najvtipnejších príkladov ich práce, dokazujú dôležitosť každého interpunkčného znamienka a ďalších drobností.

 

 

Títo dizajnéri nemusia mať nutne zlé úmysly (okrem toho, ktorý sa rozhodol nainštalovať v kúpeľni zrkadlový strop). Napriek tomu sa ukázalo, že ich výtvory skôr ľudí pobavia, než aby plnili úlohy, ktoré mali.

V neposlednom rade zlý dizajn nezohľadňuje rôzne kultúrne vnímanie. Pochopenie cieľového publika a jeho kultúrneho kontextu je kľúčom k skvelému dizajnu.

Takže ste pripravení na trochu smiechu? Tu je zbierka najvtipnejších dizajnérskych chýb, takých veselých zámen, pri ktorých sa budete smiať nahlas a pýtať sa: „Na čo tí dizajnéri mysleli?“

Chceme vám ukázať zbierku návrhov, ktoré dokazujú, že riešeniam sa medze nekladú.

Do očí bijúce chyby, ktoré si dizajnéri nevšimli

Máme pre vás špeciálne miesto s panoramatickým výhľadom

Sleduje vás Terminátorova dcéra

Antisociálna lavička

Lacná 3D reklama

Našou zásadou je priehľadnosť

Skôr ako začnete konať, urobte si plán!

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov