Foto

Svadba: Táto online skupina ich zahanbila bez akýchkoľvek výčitiek

svadba

videní: 772

Svadba: Táto online skupina ich zahanbila bez akýchkoľvek výčitiek. Svadba nie je ako každá iná udalosť, je to veľkolepá oslava, ktorá si vyžaduje veľa starostlivého plánovania, času, úsilia a peňazí. A keď veci nedopadnú podľa plánu, vždy sa nájde strýko alebo príbuzný, ktorý je pripravený na to upozorniť. Predstavte si tetu Máriu, ako kritizuje nepohodlné a nelichotivé šaty, ktoré si obliekli družičky. No niekto to musel povedať.

Ale tým to nekončí. Okrem toho, že sa ľudia so svojimi sťažnosťami delia osobne, teraz svoje úsudky prenášajú aj na internet. Od spochybňovania ženíchovho smiešneho účesu až po hľadanie chýb na nevkusnom mieste konania svadby – nič neunikne bystrým očiam týchto online svadobných hanbárov. V skutočnosti existuje celá stránka r/WeddingShaming, ktorá sa venuje osočovaniu čohokoľvek od svadobnej výzdoby, hudby a mnohých ďalších nevkusných detailov. Nešetria ani nevesty a ženíchov. Rolujte ďalej a pozrite si niektoré nové príspevky zdieľané v komunite o šialených svadobných drámach.

Svadba: Táto online skupina ich zahanbila bez akýchkoľvek výčitiek

Táto žena je pravdepodobne ten najväčší narcista, akého som kedy stretol. Toto si obliekla na svadbu svojho kamaráta z vysokej školy (ženícha.) Nikdy predtým sa s nevestou nestretla a nevesta mala na sebe veľmi jednoduché uvoľnené šaty

Obe v bielej farbe! Doslova mi to pripadá ako dvojitá svadba

Rodinná svadba v Indii. Ženíchove sestry mali šaty, mejkap, šperky a účes urobené podobne ako nevesta. Jediným rozdielom sú nevestine červené svadobné náramky. To je veľa aj na indické zvyky!

Matka nevesty. Nevestine šaty mali tiež vrchnú časť s drahokamami

Svadobné darčeky sú gravírované nábojnice s dátumom a menami párov

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov