Zaujímavosti

Krátke vlasy na ženách sú pre mužov príťažlivé. Prečo?

krátke vlasy

videní: 468

Myšlienku, že ženy s dlhými vlasmi sa v mužských očiach považujú za žiadanejšie, podporujú desaťročia príkladov populárnej kultúry a evolučnej psychológie. Jedna štúdia však naznačuje, že krátke vlasy sú spojené iba s odlišnými, ale nie horšími aspektmi atraktivity žien. Ženy s dlhými vlasmi sú považované za „zdravé“ a „inteligentné“, zatiaľ čo krásky krátkosrstých strihov sa javia ako lepšie v „starostlivosti“ a „ženskosti“. Krátke vlasy môžu u mužov naozaj zabodovať. Prečo?

 

Krátke vlasy získajú viac pozornosti

Krátke účesy vynikajú od ostatných, takže si ich muži vždy všimnú. Z toho, čo sme sa zozbierali online, mnohí muži, ktorí uprednostňujú ženy s krátkymi vlasmi, uviedli, že krátke vlasy nie sú také bežné ako dlhé účesy, čo ich robí špeciálnymi.

Muži môžu lepšie vidieť vašu tvár a krk

Možno si si všimla, že na mnohých módnych prehliadkach modelky nosia vlasy sčesané dozadu a snažia sa čo najviac otvoriť svoje tváre. Je to preto, že vlasy môžu rozptyľovať a skryť ženské rysy. Zdá sa, že muži s touto myšlienkou súhlasia a tvrdia, že tvár a krk sú pre nich veľmi atraktívnymi a krátke účesy umožňujú ženskej kráse zažiariť.

 

 

Krátke vlasy pripomínajú atraktívne celebrity

Mnoho ohromujúcich slávnych žien oživilo krátke strihy, čo vytvára veľmi priaznivé spojenie v mozgu mužov. Keď sa mužov pýtali, či majú radi ženy s krátkymi vlasmi, mnohí muži dávajú príklady celebrít, čo je pre nás skvelé, dámy, pretože vieme, odkiaľ čerpať inšpiráciu.

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov