Foto

TOP10+: Ako veľmi sa filmové hviezdy zmenili od svojej prvej úlohy?

filmové hviezdy

videní: 799

Keď hollywoodski herci začínajú svoju kariéru, sú plní nádeje a snívajú o sláve. Niektoré filmové hviezdy majú také jedinečné črty, že ich niekedy zbadáš aj v naozaj starých filmoch ešte ako deti.

A aj keď ubehne niekoľko desaťročí, naši obľúbenci z filmových pláten vyzerajú temer rovnako. Alebo sa nám to len zdá? Mnohé filmové hviezdy majú v očiach stále rovnakú iskru, ako keď sme ich videli v nejakej snímke po prvýkrát. Nasledujúce fotografie ale dokazujú, že čas hrá proti každému z nás(aj keď niektoré ženy dozreli do krásy).

Alicia Silverstone

TOP10+: Ako veľmi sa filmové hviezdy zmenili od svojej prvej úlohy?

Keď mala 6 rokov, začala pracovať ako modelka, hrala v mnohých televíznych projektoch a získala si srdcia divákov. Svoj debut zažila v seriáli The Wonderful Years. Po úlohe Batgirl vo filme Batman a Robin, ktorý je považovaný za jeden z najhorších filmov všetkých čias, sa jej kariéra zastavila. Teraz si však opäť zahrala vo filme Bad Therapy.

Angelina Jolie

TOP10+: Ako veľmi sa filmové hviezdy zmenili od svojej prvej úlohy?

Ikona krásy sa prvýkrát objavila na obrazovke vo veku 7 rokov v komédii Hľadanie cesty von. Vo filme si zahrala spolu so svojimi rodičmi. Môžeš ju vidieť v snímke Maleficient a aj vo filme Eternal, ktorého dej rozpovie príbeh o tom, čo sa stalo po udalostiach z filmu Avengers: Endgame.

Nicole Kidman

TOP10+: Ako veľmi sa filmové hviezdy zmenili od svojej prvej úlohy?

Blonďatá Austrálčanka debutovala pred 37 rokmi ako Judy vo filme Bicycle Bandits a už vtedy bolo isté, že dobije Hollywood. Nicole sa viezla na druhej vlne popularity po vydaní dramatického seriálu Big Little Lies. Objavila sa aj vo filme Škandál, ktorý bol natočený na základe skutočných udalostí.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov