Foto

Fotografie ukazujúce, ako klamlivý môže byť prvý dojem

fotografie

videní: 1.3K

Fotografie ukazujúce, ako klamlivý môže byť prvý dojem: “Neverte ničomu, čo nevidíte,” to nám bolo povedané. Ale čo ak veci, ktoré vidíme, nedávajú zmysel? Zostáva nám jediná možnosť – trochu lepšie sa sústrediť, použiť logiku a nenechať sa oklamať obrazmi. Koniec koncov, žiadny mätúci obraz nemôže prekonať našu vysoko vyvinutú ľudskú myseľ.

Naša schopnosť zachytiť skvelé fotografie často závisí od pochopenia uhlov pohľadu. Napriek tomu sa nám v zriedkavých prípadoch môže stať, že sa nám podarí získať úplne nevysvetliteľné zábery, z ktorých sme zmätení a úplne rozpačití.

Tieto výnimočné okamihy zvyčajne nastanú vtedy, keď sa jedinečná perspektíva spojí s dokonalým načasovaním, čo má za následok úplne premenený obrázok, ktorý nečakane nadobudne úplne nový význam.

Či už ide o dokonalé načasovanie, vynútenú perspektívu, alebo len hru tieňov, ak vás obrázok zmätie a pozeráte sa naň znova a znova, potom je to dobrý obrázok. Žiadny Photoshop – len čistá pastva pre oči a mozgové závity.

Vytvorili sme zoznam fotografií, ktoré nie sú také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdajú. Pozrite si ich až do konca a zistite, či ste ich všetky pochopili.

Fotografie ukazujúce, ako klamlivý môže byť prvý dojem

“Vyzerajú, akoby si narážali hlavy.”

“Odraz svetiel vyzerá ako invázia mimozemšťanov.”

“Musel som sa nad tým dvakrát zamyslieť.”

“Nezamýšľane zvodné”

“Kostým tohto chlapíka je navrhnutý tak, aby imitoval neviditeľnosť”

“Táto levitujúca plechová krytina”

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov