Foto

Stavebné chyby, ktoré vás určite rozosmejú a rozplačú

stavebné chyby

videní: 1.4K

Stavebné chyby, ktoré vás určite rozosmejú a rozplačú: Niektoré stavebné práce si zaslúžia ocenenie za… najhoršiu prácu, akú ste kedy videli. Bolo by však ťažké vybrať víťaza hlavnej ceny. Nezáleží na tom, koľko nerovných stien alebo dverí vedúcich nikam človek videl, vždy sa zdá, že ich je viac.

Pomerne veľa z nich skončilo na Reddite ako fenomenálne príklady toho, ako sa nemajú stavať veci. V podstate je takýmto “zázrakom” vynaliezavosti venovaný celý subreddit s názvom stavebné chyby. Ťažko povedať, či k takýmto výsledkom vedie nedostatok zručností, zanedbanie bezpečnostných protokolov alebo iné dôvody. Jedno je však jasné – vlk by sa dokázal prehrýzť cez väčšinu konštrukcií na obrázkoch, či už sú postavené zo slamy, palíc, tehál, alebo akéhokoľvek iného materiálu.

Niektorí ľudia majú k stavebným prácam vzťah lásky a nenávisti. Je to proces, ktorý si vyžaduje veľa času a úsilia, čo môže byť únavné. Vyžaduje si aj trpezlivosť (a aspoň trochu zručnosti), či už ide o kocky Lega alebo rekonštrukciu domu.

Láskyplnou súčasťou je túžba postaviť niečo pekné alebo niečo oživiť. Avšak aj pri tých najlepších úmysloch nie je niektorým projektom súdené, aby sa naplnili.

Stavebné chyby, ktoré vás určite rozosmejú a rozplačú

Každý uhol je len trochu mimo

Hybrid kuchynskej linky a schodov

Náraz nákladného auta posunul most o 6 metrov

Vyzerá to skvele, chlapci, pokračujte v dobrej práci!

Dvere do kúpeľne – baf!

Majiteľ má jednu nohu?

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov