Kvízy

Zisti, či by si dokázal prejsť testom agenta FBI

FBI

videní: 1.6K

2. Kazeta

Otázka: Predstav si scénu. Muža našli mŕtveho, v ruke má pištoľ a pri sebe magnetofón. Detektív stlačil tlačidlo “Play” a vypočul si správu, v ktorej stálo: “Som unavený z tohto života a rozhodol som sa zastaviť svoju bolesť a utrpenie” a potom nasleduje výstrel. Detektív akosi neverí, že išlo o samovraždu.

Prečo si detektív myslí, že išlo o vraždu?

Odpoveď: Ak sa ten človek zabil, ako by mohol pretočiť kazetu na začiatok?

1. Vianočné tajomstvo

Detektív mal službu počas vianočných sviatkov a ráno 25. decembra bol zavolaný k prípadu. Zazvonil u vchodových dverí a o minútu otvoril rozospatý majiteľ domu. Detektív povedal: “Váš sused hovorí, že včera, na Štedrý večer prišiel k vám na párty. Počas toho ste sa vlámali do jeho domu a ukradli mu nejaké cenné veci.”

Majiteľ odpovedal: “Toto nie je pravda. Naša rodina oslavovala Štedrý večer u našich priateľov. Sotva sme stihli ozdobiť vianočný stromček.”

Detektív dodal: “Nebojte sa. Je mi úplne jasné, že váš sused je klamár.”

Otázka: Ako to detektív vedel?

 

Odpoveď: Svetlá na vianočnom stromčeku sú odpojené a v skutočnosti na stromčeku chýba jedna žiarovka. Bez nej by svetlá nefungovali. Detektívovi bolo jasné, že majiteľ hovorí pravdu. Ozdobil stromček v takom zhone, že ani neskontroloval, či svetlá fungujú alebo nie.

Zdroj: Brightside | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov